2777
2789
عنوان

قهر با دوس پسر

64 بازدید | 5 پست

هر سری ک بحثی میشه با دعوا و اینا ک ب قهر منتهی میشه فقط معذرت خواهی میکنه

مثلا یهو میبینی ریده تو کل روزت شب میاد میگه خب ببخشید و فلان با حرف زدن جمعش میکنه 

ولی من دوس دارم حداقل ی شاخه گل بگیره ن اینکه فقط کلامی و بره رو منبر ک اره تو برام عزیزی و فلان ولی هیچ کاری نکنه

یعنی ی جوریه ک خودش هیچ کاری نمیکنه باید حتما بهش بگی ی آب برام بگیر تا آب بگیره 🫠خودش سر خود هیچی و این مدام عصبیم میکنه هرچیم بهش میگم من حرفای آدما برام مهم نبست ب رفتارشون نگا میکنم انگار ن انگار

چیکارش کنم

چقدر دوست پسر داشتن و ارتباط عادی شده مشخصا با پسر نماز جمعه نمیرین که  یه کافه ای قراری دور دوری دست مالی .... خدایا بچه هام رو به خودت سپردم یا حضرت فاطمه برای دخترم مادری کن دست مالی نشه پاک بمونه و یه همسر خوب قسمتش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مدام میگه چیزی *لازم *نداری برات بیارم!!!

یعنی چی لازم داشته باشم

مثلامن الان ازت عصبیم ب گل نیاز دارم؟؟؟؟

خودت باید شعورت بکشه ی سری جاها

حتی اون سری ک دیگه دعوامون خیلی شدید بود مامانم اشتیمون داد بهش گفته بود ک اره دختر منم آدم پر توقعی نیست حالا ب معذرت خواهی کن با ی شاخه گل از دلش در بیار 

ولی باز فقط عذرخواهی کرد 😑

یا مدام میگه چیزی *لازم *نداری برات بیارم!!!یعنی چی لازم داشته باشممثلامن الان ازت عصبیم ب گل نیاز د ...

مامانت؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست