2777
2789
عنوان

کاش یه سایت مثل نی نی سایت بسازن

178 بازدید | 12 پست

کاش یه سایت جدا مثل نی نی سایت باشه و توش بشه تاپیک زد با تین تفاوت که توش هر ادمی باشه و محتوای صرفا بارداری نداشته باشه، اینطوری سوال های دیگه ای هم میشه پرسید خیلی جالبتر میشه اینجا بیشتر برا خانمها خوبه،

نمیدونم یکی بیاد اختراع کنه اون سایت رو

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

آره اسم همینجا رو عوض کنن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زمانی نی نی سایت به چالش خورده بود کلی سایت مشابه زده شد.  کاربرا اینجا رو تحریم کردن ولی بازم به خواستشون توجهی نشد و اونها بازم برگشتن نی نی سایت😅

مامی گپ و مادران و ....

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

اسم سایتم بذارن جمعه بازار

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

والا اینجا همچی میپرسن و همچی میگن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اینجاام همه هرچی میخوان میپرسنا 

ولی خب درسته خرحرفی نمیشه زد سریع خانم ناظم ها نی نی یارروتگ میکنن 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂