2777
2789

سلام دوستای عزیز من تو هفته چهلم هستم ینی دقیق بگم 39هفته 5روزم ولی درد ندارم البته گاهی کمر درد دارم ولی اونقدرا شدید نیست و زود خوب میشه و گاهی قسمت سمت راستم حس ‍‍‍میکنم خیلی تکون میخوره ینی بچه اونجاست و جاش تنگه که اینجوری سخت تکون میخوره لطفاً اگه تجربه ای دارید بهم بگید 

با دل های پاکتون برام دعا کنید بچم سالم و سلامت دنیا بیاد و زایمان خوبی داشته باشم 

ممنونم

منم درد نداشتم، دکترم گفت باید تا 41 هفته بمونی بعد بیا بستری شو. ولی هرروز برای ان اس تی میرفتم و چک میکردن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم درد نداشتم، دکترم گفت باید تا 41 هفته بمونی بعد بیا بستری شو. ولی هرروز برای ان اس تی میرفتم و چ ...

وای من یه بار رفتم برای nstخیلی اذیت شدم حدود 20دقیفه رو تخت بودم کمرم درد میکرد رگهای پشتم همش می‌گرفت و به سختی بلند میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من یه بار رفتم برای nstخیلی اذیت شدم حدود 20دقیفه رو تخت بودم کمرم درد میکرد رگهای پشتم همش می‌گ ...

بخاطر بچه مجبور بودم گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️