2777
2789
عنوان

زن عمو یا زن دایی🥲

349 بازدید | 16 پست

لطفا در دو نظر سنجی قبلیم هم شرکت کنین می خوام ببینم چن نفر موافقن تازه نظر خودمو نگفتم 

من خودم به شخصه عاشق خاله ام و داییم هستم😍

از عمو هام هم بدم نمیاد🙂

ولی از عمم متنفرررم😪

عاشق دختر خالمم🥰

دختر عموم هم دوست دارم ولی گویا اون دوستم نداره خیلی حسودی می کنه بی محلی می کنه و کلا همدست مادر عفریته شه😔 

زن داییم که عشقه😍

زن عمو هام عفریته و بدجنسن😠

شوهر عمم خیلی مظلوم و ساکته بدم نمیاد ازش

شوهر خالم هم دقیقا نمی دونم چیه چه مرگشه فقط می دونم اصلا ازش خوشم نمیاد🥴

با عرض معذرت یه گزینه کم میاد هیچکدام نداریم😅

تعداد رای : 10
نظرسنجی
زن دایی
4
40%
شوهر عمه
2
20%
زن عمو
2
20%
شوهر خاله
2
20%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا کنترل یه خانواده رو گرفتن دستشون نمی دونی مگه

نه والا هیچ کدومشون هیچ تاثیری تو زندگی آدم ندارن الان  الان شوهر عمه چه تاثیری تو زندگی آدم داره اگه اصلا بخوای راجبش فکر کنی

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
نه والا هیچ کدومشون هیچ تاثیری تو زندگی آدم ندارن الان الان شوهر عمه چه تاثیری تو زندگی آدم داره اگ ...

زن عموم تاپیک اولمو بخون می فهمی چه تاثیری داشته یه عمر خانواده بابام با هم قهر کردن مامانم به مسمومیت بارداری دچار شد داداشم دو ماه زود تر به دنیا اومد نزدیک بود بمیره و…. هعی💔 

زن عموم تاپیک اولمو بخون می فهمی چه تاثیری داشته یه عمر خانواده بابام با هم قهر کردن مامانم به مسموم ...

عزیزم سعی کن خودت خانواده شادی داشته باشی در کنار پدر و مادر برادر وخواهرت اینای که گفتی مثل مهمون هستن برای زندگی آدم که مدام باهاشون در ارتباط نیستی نمی‌دونم مجردی یا نه ازدواج کنی دیگه اصلا سال به سال آدم اونا رو نمی‌بینه 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜