Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘ عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹
تو اقوام ایرانی لرها بیشتر بچه دارن.معیارشونم زنی که هیکلی وقدرتمند باشه بتونه بچه زیاد دنیا بیاره.م ...
والا عربا و بلوچا بیشتر بچه دارن و پرجمعیت ترن.این چیزیم که شما میگی درواقع معیار همه انسان ها در قدیم برای ادامه بقا بوده.ولی درکل رقصای محلی رو هم ببینی متوجه هیکلی تر بودن کردها میشی
د ستان چرا توهین میکنین من اصلا تو عنوان نزدم قد بلند بهتره یا کوتاه فقط پرسیدم کدوم اقوام.. هر قدی زیبایی های خودش رو داره این کارا چیه برید تاپیک خودتون دعوا کنین
Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘ عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹