2821
2789
عنوان

دخترای قوی بیان

314 بازدید | 41 پست

دارم از دلتنگی میمیرم ولی نمیخوام ارتباطی داشته باشم، چیکار کنم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحمل کنمن تحمل کردم و خیلی سختی کشیدم ولی شد

الان راضی ای؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
برو پیاده روی کن یا ورزش کن یجوری فعالیت بدنی کن اوکی میشه

آره این خوبه

دردی ک تورو نکشه قوی ترت میکنه❤️‍🩹

باید تحملش کنی تا واست عادی شه

سعی کن ب هر نحوی سرگرم کنی خودتو

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

خلا درونیت رو کشف کن کاری کن به آدمی تبدیل بشی ک نیاز نداری غنی ای

دلم برای روزای خوب تنگه

من از وقتی فهمیدم جز خدا و خودمون کسیو نداریم قوی تر شدم 

هیچوقت به کسی وابسته نشید ...وقتی شروع کنید به دوست داشتن خودتون و اعتماد بنفستون بالا ببرید برای تموم کردن رابطه سمی و....خیلی اذیت نمیشید 

رو‌خودتون کار کنید 

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز