بیشتر ازینکه دردش اذیتم کنه گرسنگی داره از پا درم میاره
بدنم میلرزه از گرسنگی
درد شدید هم که دارم
کسی میدونه از روز چندم میشه غذا خورد ؟
یا چی میشه خورد که یکم ضعفمو بهتر کنه
من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
منم قصد دارم ولی جرعت نکردم الان چند سال از تصمیم کذشته😵اسم دکتر لطف میکنید و اینکه هزینه چقدر شد ...
با هزینه ازمایشها و رفت و امد شد ۳۵ تومن
دکتر نبی الله شریعتی
من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بیشتر بوی بد دهانم اذیت میکنه😳 شما کدوم بیمارستان عمل کردید و پیش کدوم دکتر
منم به خاطر سنگ لوزه بوی عفونت میگرفت دهنم جوری که اصلا حرف نمیزدم جایی ، مسیح دانشوری عمل کردم ببین اونجا اکثرا بچه های ترم اخر تخصص عمل میکنن خود دکترم تو عمل هست من که راضی بودم گفتن ۵ تومن میشه با بیمه تامین اجتماعی ولی ۱۵۰۰ دادم ۱۱۰۰ هم برگردوندن البته بیمه با بیمه فرق داره
بیمه تامین اجتماعی دارم و تکمیلی از رفت و آمد قبل عمل هم حوصلم نمیکشه شما چقدر زمان برد از شروع تا ...
من لوزم کوچیک بود ولی از زمان کرونا هی سنگ میداد و عفونت گوش داشتم ، دکتر گفت درد زیاد داره گفتم اشکال نداره اذیت میشم گفت باشه ۲ ماه بعدش نوبت عملم شد اواخر اذر عمل کردم الانم اکی ام ، عمل به من گفتن ۶ اینجا باش ولی تا یکی مرخص شه من جای اتاق بگیرم طول کشید ۱۱ رفتم تو ۱۲ عمل شدم تا ۱۳ نیم ساعت بعدم به هوش اومدم
بیمه تامین اجتماعی دارم و تکمیلی از رفت و آمد قبل عمل هم حوصلم نمیکشه شما چقدر زمان برد از شروع تا ...
تکمیلی قرارداد ندارن ولی میتونی هزینشو از تکمیلی بگیری یدونه لوله اسپیرال باید بگیری ۲۰۰ اینا میشه بقیش با بیمارستانه خیلیم خوب بودن پرستارهاش و خیلیم تمیز بود ساختمان جدیدش عمل میکنن و بستری میشی