2777
2789
عنوان

زجری که امروز کشیدم

168 بازدید | 14 پست

من بسته از دی‌جیکالا سفارش داده بودم و برای تست زدم روی گزینه پرداخت درب منزل که ببینم چطوریه

و امروز رسید و صبح مامور تحویل اومده بود و نمیدونم خواب بودم یا نشنیدم و بهم پیام داد که اومدم و باز نکردید و...

بعد گفت من توی فلان خیابون هستم و بیا و ازم بگیر

منم ۴۰ تومن پول اسنپ دادم و رفتم 

و گفت یکی دیگه از مشتری ها اومد و من توی فلان خیابون هستم و منه ساده ۵۳ تومن یاز دادم اسنپ و رفتم باز گفتم کجایی اونم گفت  نههههههه

اشتباه فهمیدی و اسنپ کسی قبول نکرد و مجبور شدم تاکسی دربست بگیرم که تاکسی هم از این ادمای چیز بود و مامور هم عصبی بود و مجبور شدم ۱۰۰ تومن هم تقدیم کنم به تاکسی و بالاخره مامور رو دیدم و پولش دادم و رفتم 

و دیگه هیییچی تو کارتم نبود و مجبور شدم توی توفان و سرما حدودا ۲ و نیم کیلومتر پیاده راه برم تا برسم خونه😑

بعد من خوشحال بودم که پول ارسالم از ۵۹ شد ۱۹

ولی ۱۰ برابر الکی پول اسنپ و تاکسی دادم 

حس میکنم این اتفاق رو روانم تاثیر گذاشت😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

براى منم پيش اومده خاطره ميشه😛

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

تازه یه بسته دیگه هم تو راه دارم اونو خدا به خیر کنه😂😭

من ردم تحویل به نمایندگی دیج ی کالا در شهر خودمون بعد گفتم با مامانم میریم نیومد همون ۴۰ تومن رو بیست دادم رفت بیست برگشت حالا تعریف کردم روحیت خراب نشه 🤣

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست