2777
2789
بیخیال باش عزیزم سخت نگیر بگو بخند برقص شوخ باش منم بعد فوت خواهرم افسرده شده بودم ولی ادامه نده د ...

من تا قبل بارداری پازسالم با اینکه حامله نمیشدم  ولی شادو شنگول بودم 

ولی بعد از سقط 😭

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر کار کردم یادم بره نرفت کم کم ناراحتای جسمیم اومد سراغم هنوز گیجو منگم بی حوصله خوابم 

عزیزم سقط که مهم نیست دنیا نیومده بود که وابسته باشی

گذشته گذشتته فراموشش کن

از بچه دوماهه ات لذت ببر

چرا الکی خودتو آزار میدی

شوهرت باید کمکت کنه دلداریت بده

منم زنداداشم هفته پیش تو ماه شیش بارداری بچش ازبین رفت ولی الان بیخیاله

I am a queen because I have a cute mad king
عزیزم سقط که مهم نیست دنیا نیومده بود که وابسته باشی گذشته گذشتته فراموشش کن از بچه دوماهه ات لذت ...

عزیز من کلا وسواس فکری بیماری دارم 

بعد سقط هی رفتم تو نت 

علتهای سقطو داشتم میخوندم 

هی گفتم نکنه سرطان داشتم و....

که این فکرا ریشه دار شد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من واسه چکاب اولیه بارداری که رفتم متوجه شدم کلیم مشکل دفع پروتئین داره اونم شدید کلی آزمایش دادم دکتر گفت شاید از قبل از بارداریت بوده نمی دونستی حالام بهم دارو داده گفته آخر ماه آزمایش بده دوباره منم همش دلشوره دارم میترسم کلیه هام آسیب ببنیه همش نگرانم من آخه از مریضی خیلی میترسم 

عزیز من کلا وسواس فکری بیماری دارم  بعد سقط هی رفتم تو نت  علتهای سقطو داشتم میخوندم&nbs ...

نه عزیزم سقط چیز عجیبی نیست من نصف فامیلام سقط کردم

موبایل غذاهای شیمیایی همه اینا تاثیگذاره دیگه

تازه الان که بچت بغلته

گذشت تموم شد رفت

بیخیال

اینطورس ناراحتی جزیی از شخصیتت میشه عزیزم

بیخیال بخند

من واسه چکاب اولیه بارداری که رفتم متوجه شدم کلیم مشکل دفع پروتئین داره اونم شدید کلی آزمایش دادم دک ...

استرس بدتر میکنه عزیزم

آروم باش بدون استرس اصلا هم انرژی منفی نده بخودت

استاتر شما چون ماهای اول هست هعی استرس به خودت وارد مردی اینجوری هستی منم چند ماه اول هعی میترسیدم فکر و خیال هعی توی نت میگشتم بعد دیگه کلا گذاشتم کنار هعی یه جیز تو سونو نوشته بکردم ببینم چی هست 

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..