2777
2789
عنوان

چرا میگن مرد هستم من آخه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 133 پست
چي ميگي مثلا؟ 

مثلا میگم اتاق خوابتونو به شدت متنوع کنید خواهید دید که شوهراتون حاضرن سرشب بیان خونه بگن بخندن واسه همه چیتون وقت بذارن از دوستیاشون کم کنن خودشونم نمیدونن به خاطر چی یهو انقد تغییر کردن

به خدا دفاع الکی نیست چیزیه که شوهرای بد بخت و مظلوممون نیاز دارن تو زندگی... اصلا درکشون نمیکنیم.. ...

عاقا مردی دیگه خدایی😧😧

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه یکی بود تو همه ی تاپیکا میگفت حق با مرده و... بعد میگفتن تو مردی کلی توهین میکرد و میگفت زنم،

آخر تو یه تاپیکی به یکی گفت من مردم!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
مردا خودشون پشت همدیگه هستن. تا جایی که شده از هم دفاع میکنن کلا. احتیاجی به دفاع بیشتر نیست. اونا ...

اینکه داره بهتون ظلم میشه تقصیر مردا نیست خودتون باید حق تو نو بگیرید. خیلی از مشکلات از اینه که خانمها استقلال ندارند همش وابسطه هستند

به نظر من كه قوانين كشور كاملا از مردا دفاع مي كنه نيازي به دلسوزي نيست مردا هستن كه بچه ها بهشون تعلق داره ،حق طلاق دارن ،مي تونن ازدواج موقت كنن ،مي تونن خيانت كنن و برگردن و...

به خدا دفاع الکی نیست چیزیه که شوهرای بد بخت و مظلوممون نیاز دارن تو زندگی... اصلا درکشون نمیکنیم.. ...

بخدا کل نیاز مردا به رابطه خلاصه نمیشه.

اوناهم انسانن😐

درک و عقل و فهم و شعور دارن

موجود عجیبی نیستن که

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
اینکه داره بهتون ظلم میشه تقصیر مردا نیست خودتون باید حق تو نو بگیرید. خیلی از مشکلات از اینه که خان ...

حرف منم همینه.

البته *وابسته صحیحه

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
بخدا کل نیاز مردا به رابطه خلاصه نمیشه. اوناهم انسانن😐 موجود عجیبی نیستن که

کاملا موافقم اونیکه کل نیازش به اتاق خوابه مشکل داره وگرنه ی مرد نرمال نیازهای عاطفی روحی هم داره مثل همه ی انسانها

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴