2777
2789
عنوان

چرا میگن مرد هستم من آخه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اومدیم و یکی اتاق خواب نداشت به حال میشه اهمیت بدیم😕😑

اونوقت ديگه فرق ميكنه ميتونه اون خانم به حال و پذيرايى اهميت بده رنگاميزى عشقولانه بكنه نورپردازى و...كه رمانتيك بشه بشه مثل اتاق خواب 🤣🤣

اره گلم تو به نشیمن هم میتونی اهمیت بدی

باجه😊من اهمیت میدم به این موضوع ولی اینکه شما صرفا این موضوع رو محور قرار دادین اشتباه.زنی ک بهترین رابطه جنسی رو بتونه داشته باشه ولی خالی از شعور و حس همدردی و همفکری باشوهرش  باشه اون زن ارزشی نداره از نظر من زنها ملکه ان و باید مثه یک ملکه رفتار کنن .صرفا توجه به رابطه جنسی یک لودگی بزرگه

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤

کسی نمیگه اتاق خواب مهم نیست.اون رابطه از عشق ویه لحظه خاص ومشترک باید بیاد.مثل عطر یک ثانیه فضا رو پر کنه.بیشتر روحیه تا جسمی.بیشتر از تحریک وکشش وغریزه،باید عشق توش دخیل باشه.پس ببین ماهم اهمیت میدیم ولی از یه بعد دیگه به اتاق خواب نگاه میکنیم.از یه منظر عمیقتر

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

مرد بودن یازن بودن اهمیت نداره انقدر مرد هست اینجا با کمال افتخار پلاسه!!چیزی که جالبه تجویز راهکارهای عصر حجریه اونم از طرف کسایی که تنها هنرشون توی اتاق خوابشون خلاصه میشه!!شما حتی اگه تو همین زمینه هم اخر هنرمندی باشی بازم نمیتونی مردی که ذات خراب و آزارگر داره رو تحمل کنی.حالا هرچقدر دلت میخواد بادکنک صورتی وقلب بچسبون به درو دیوار!!!

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌

بابا مردا همینجوری زبونشون درازه و پشت همن، حالا ما زنا هم بریم ازشون دفاع کنیم، ما باید نگران همجنس خودمون باشیم ن اونا، هزارتا کار واسشون انجام میدیم، باز دوقورتو نیمشونم باقیه، بیخیال بابا، اتاق خواب😐😐😐😐 انقد پررو شدن

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙