2777
2789

ببخشین مجبور شدم از اینجا بپرسم 

من ۱۵ بارداری با محافظت شده ک...م رابطه داشتم ک‌..پاره شده بود صبح زود یدونه قرص اورژانسی گرفت همسرم الان سه روزه از وقتم گذشته پریود نشدم البته لکه دیدم 

من دوتا بچه شیر به شیر دارم ۲ساله ۸ماهه توروخدا کمکم کنین چیکار کنم پریود بشم میترسم بیبیچک بگیرم اگه مثبت شد چه خاکی سرم بریزم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکنم اگر اورژانسی خورده باشی حامله باشی البته جنس و مارکشم مهمه به نظرم حالا برو بیبی چک رو ب ...

۸ صب خوردم زود تورو خدا اگه بشه من چیکار کنم 

خوب از قبل برو دکتر انشالله ک چیزی نیس اما تاکی میخوای استرس بکشی هرماه

😢😢😢😢😢 تا کی دیگه پول نباشه 

😢😢😢😢😢 تا کی دیگه پول نباشه

هر ماه استرس داشتن خیلی بده عصبیت می‌کنه ی فکر با همسرت بکن دیگه یا خودش ببنده یا بری دکتر ی دارویی بنویسه برات کار قرص ال در رو برات انجام بده بگو ک خونریزی هم میگیری

هر ماه استرس داشتن خیلی بده عصبیت می‌کنه ی فکر با همسرت بکن دیگه یا خودش ببنده یا بری دکتر ی دارویی ...

درسته حتما میرم دکتر ببینم ببینم چی میتونه برام تجویز کنه