2777
2789
عنوان

دانشجویان روانشناس سایت کمک لطفا

4240 بازدید | 26 پست

سلام میخواستم ازتون بپرسم که داخل کرج مراکز معتبری رو میشناسید که دوره های mmt  و aba آموزش بدن هزینش چقدر بوده و اینکه راضی بودید یا نه و به صرفه هست اصلا چنین دوره هایی رو آموزش ببینیم چون اکثر جاهایی که من برای استخدام رفتم مصاحبه کردم شرطشون این بود که این دوره ها رو آموزش دیده باشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام عزیزم چی هستن اینا؟ شما ارشد داری؟

سلام گلم من لیسانس روانشناسی بالینی دارم اینا دو تا دورس که اکثر مراکزی که روانشناس استخدام میکنن لازم دارن aba برای مراکز توانبخشی کاربرد داره ولی من تو کرج جایی رو نمیشناسم که چنین دوره هایی رو آموزش بدن و معتبر هم باش خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من لیسانس روانشناسی بالینی دارم اینا دو تا دورس که اکثر مراکزی که روانشناس استخدام میکنن لا ...

به سلامتی عزیزم برات شماره گذاشتم زنک بزن بپرس  ازشون نمیدونم دارن یا نه

حالا جاهایی که میری لیسانس رو استخدام میکنن؟با فرض گذران این دوره ها؟

به سلامتی عزیزم برات شماره گذاشتم زنک بزن بپرس  ازشون نمیدونم دارن یا نه  حالا جاهایی که ...

خیلی ممنون عزیز دلم لطف کردی بله من چندتا اگهی استخدامی دیدم با مدرک لیسانس هم استخدام میکنن ولی شرطشون این که این دوره هارو اموزش دیده باشی الان مراکز توانبخشی هم استخدام میکنن ولی واقعاصبر و اراده قوی میخواد با اون بچه ها کارکردن

خیلی ممنون عزیز دلم لطف کردی بله من چندتا اگهی استخدامی دیدم با مدرک لیسانس هم استخدام میکنن ولی شرط ...

بله درسته 

من اتفاقا خیلی دوست دارم با بچه ها کارکنم کارهایی که حالت کمکی داره دوست دارم

ولی حالا فعلا ترم ۱ هستم😁

ان شاالله کارشما هم جوربشه گلم

اگ خواستی از استادام برات بپرسم باز

من لیسانس مشاوره  دارم ولی فقط بهم مربی مهد پیشنهاد شده چه خوب شما چجوری پیدا کردین؟

استادامون میگن کارگاه شرکت کردن خیلی مهمه 

ومیگن کار هست

ادم واقعا میمونه خیلیا میان میگن کار نیست😏🤔

استادامون میگن کارگاه شرکت کردن خیلی مهمه  ومیگن کار هست ادم واقعا میمونه خیلیا میان میگن کار ...

به استاد گرامیتون بفرمایین یکی گفت من تو دوران لیسانسم نزدیک ۲ میلیون تومن رفتم کارگاه اما الان  که میرم دنبال کار یا منشی موسسه یا مربی مهد بهم پیشنهاد میدن 

همه ی استادا نفسشون از جا گرم بلند میشه 

همین استادای ماهم میگفتن کارگاه برین خوبه کارگاه های خودشونم معرفی میکردن ماهم میدوییدیم اما الان ...بزار فارغ التحصیل شی میفهمی

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
به استاد گرامیتون بفرمایین یکی گفت من تو دوران لیسانسم نزدیک ۲ میلیون تومن رفتم کارگاه اما الان &nbs ...

اره خوب همیشه احتمال میدم که کار نباشه

حالا به مربی ومنشی مهد چقدر میدن عاخه😐 ۷۰۰تومن نهایتا؟😑

اره خوب همیشه احتمال میدم که کار نباشه حالا به مربی ومنشی مهد چقدر میدن عاخه😐 ۷۰۰تومن نهایتا؟😑

یادم رفت ریپلایت کنم بالا رو بخون

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
یادم رفت ریپلایت کنم بالا رو بخون

غم انگیزه 

حالا ما دخترا هیچی 

پسر داریم از مهندسی انصراف داده اومده روانشناسی میخونه به امید اینده دار بودن این رشته

استادا الکی میگن کار هست ما درس بخونیم😁