سلام میخواستم ازتون بپرسم که داخل کرج مراکز معتبری رو میشناسید که دوره های mmt و aba آموزش بدن هزینش چقدر بوده و اینکه راضی بودید یا نه و به صرفه هست اصلا چنین دوره هایی رو آموزش ببینیم چون اکثر جاهایی که من برای استخدام رفتم مصاحبه کردم شرطشون این بود که این دوره ها رو آموزش دیده باشی
سلام گلم من لیسانس روانشناسی بالینی دارم اینا دو تا دورس که اکثر مراکزی که روانشناس استخدام میکنن لازم دارن aba برای مراکز توانبخشی کاربرد داره ولی من تو کرج جایی رو نمیشناسم که چنین دوره هایی رو آموزش بدن و معتبر هم باش خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به سلامتی عزیزم برات شماره گذاشتم زنک بزن بپرس ازشون نمیدونم دارن یا نه حالا جاهایی که ...
خیلی ممنون عزیز دلم لطف کردی بله من چندتا اگهی استخدامی دیدم با مدرک لیسانس هم استخدام میکنن ولی شرطشون این که این دوره هارو اموزش دیده باشی الان مراکز توانبخشی هم استخدام میکنن ولی واقعاصبر و اراده قوی میخواد با اون بچه ها کارکردن
استادامون میگن کارگاه شرکت کردن خیلی مهمه ومیگن کار هست ادم واقعا میمونه خیلیا میان میگن کار ...
به استاد گرامیتون بفرمایین یکی گفت من تو دوران لیسانسم نزدیک ۲ میلیون تومن رفتم کارگاه اما الان که میرم دنبال کار یا منشی موسسه یا مربی مهد بهم پیشنهاد میدن