2777
2789
عنوان

خانوما عاصی شدم دیگه از دست این قومه ظالم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست
به شوهرت بگو دقیقا هدفت از زن گرفتن چی بود؟ممکنه طلسم گرفته باشن

نمیدونم

ولی اینا همش توگوشش میخونن که این طلسمت کرده

همش به من میگه جادوگر

همش منو میبینن دعا میخونن فوت میکنن دورشون که مثلا من طلسمشون نکنم

ولی اگه پول پاشتم بخدا بدترین طلسمو براشون میکردم 

خیلی خیلی بهم بی احترامی میکننو باکشونم نیست

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونمولی اینا همش توگوشش میخونن که این طلسمت کردههمش به من میگه جادوگرهمش منو میبینن دعا میخونن فو ...

نه طلسم گرفتن گناه کبیرست حتی واسه دشمنت. 

این کار رو بکنی میشی همسطح اونا. 

باید با سیاست شوهرتو بکشی طرف خودت‌. 

ذکر یا ودود رو هر روز ۱۰۰۱ مرتبه به نیت مهر و محبت بخون. با حضور قلب. مطمئن باش خودش میاد طرفت. 

تو خونه اصلا جلو شوهرت پشت سر اونا حرف نزن. اتفاقا از خوبیاشون بگو تعریفشونو بکن. شوهرت حساس شده. خودش کم کم میفهمه شیطان کیه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

نه طلسم گرفتن گناه کبیرست حتی واسه دشمنت. این کار رو بکنی میشی همسطح اونا. باید با سیاست شوهرتو بکشی ...

مرسی از راهنماییت

اخه وقتی میاد خونه بامن حرف میزنه ولی میبینم همش با ابجیش پیام بازی میکنن

هرپیامم سریع پاک میکنه که من یه وقت نبینم

ازاونا یه کلام بهم نمیگه بعد میرم خونشون میبینم به به از ریزو درشته زندگیو کارام باخبرن

هرشب میبینه با گریه و زاریو درد میخوابم ولی اصلا براش مهم نیست از حال نمیاد تو اتاق خواب حتی ببینه چمه

اگه خدا انتقامو تقاصه دردای منو ازاینا نگیره دگ به بودنش شک میکنه

مرسی از راهنماییتاخه وقتی میاد خونه بامن حرف میزنه ولی میبینم همش با ابجیش پیام بازی میکنن هرپیامم س ...

حرف ننننمیزنههه

چرا ویرایش نمیشه پستا

مرسی از راهنماییتاخه وقتی میاد خونه بامن حرف میزنه ولی میبینم همش با ابجیش پیام بازی میکنن هرپیامم س ...

چند جلسه برو پیش یه مشاور با تجربه. اینجا هر کی یه چیزی میگه. 

از زندگیت چیزی بهش نگو که بره به اونا بگه. هر جا میری هر کاری میکنی تا حد امکان نزار بفهمه. به قول مامانم همیشه میگه پشتتو به مردت بکن و تو غذات نمک بریز...

شوهر تو از اون مردهای دهن بینه. باید با سیاست درستش کنی. وقتی میاد خونه و شروع میکنه اسمس بازی اصلااااا طرفش نرو. اصلا ازش نپرس کجا بودی. نگو چرا منو نمیبینی؟ جلوش گریه نکن خودتو تحقیر نکن حتی واسه شوهرت. در عوض خودتو قوی کن. وقتی میاد سرتو به کاری گرم کن. تو گوشیت فیلم ببین. زنگ بزن به دوستات بلند بلند بخند. برو بیفت رو تخت تو اینستات کلیپ ببین و بخند بعدم ک میری بخوابی یه شب بخیر بگو و برو بخواب. 

مردها از نادیده گرفته شدن بیشتر از ما زن ها میترسن. یه مدت ک دید تو هم مثل خودش شدی میترسه میاد سمتت. به هیچ وجه گریه نکن به این امید ک بیاد بغلت کنه. بزار با نادیده گرفتنش بیاد سمتت. 

در کنارش اون ذکر و دعای نادعلی رو هم بخون. نادعلی شب جمعه ۱۴ مرتبه است با صدتا صلوات به نیت محبت

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

چند جلسه برو پیش یه مشاور با تجربه. اینجا هر کی یه چیزی میگه. از زندگیت چیزی بهش نگو که بره به اونا ...

حتما عزیزم ممنونم حتما عملیش میکنم