2777
2789
عنوان

باطل کردن قسم

420 بازدید | 10 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه، یهویی این سوال برام پیش اومد که اگر کسی قسمی بخوره و بعد بخواد باطلش کنه باید چیکار کنه؟🤔

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

به اسم خدا خوردی؟ باید کفاره بدی

به مرجع تقلید خودت مراجعه بزای میزان کفاره ممکن متفاوت باشد احکام 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منظورت اینه قسم رو بشکنه؟

سلام 

بله منظورم اینه که اگه یه نفر دیگه نخواد به قسمش عمل کنه راهی هست که بدون کفاره و اینا بتونه لغوش کنه؟

به اسم خدا خوردی؟ باید کفاره بدیبه مرجع تقلید خودت مراجعه بزای میزان کفاره ممکن متفاوت باشد احکام

تا اونجایی که میدونم قسم به غیر از خدا که کلا شرعی محسوب نمیشه اگر کسی به اسم خدا قسم بخوره هیچ راهی برای لغوش وجود نداره؟

سلام بله منظورم اینه که اگه یه نفر دیگه نخواد به قسمش عمل کنه راهی هست که بدون کفاره و اینا بتونه لغ ...

باید ۱۰ تا فقیر رو اطعام بدی یا واسه ۱۰ تا مسکین رو لباس بپوشونی 

اگرم شرایط این دوتا رو نداشتی باید سه روز پی در پی روزه بگیری 

به شرطی که روزه قضا نداشته باشی

تا اونجایی که میدونم قسم به غیر از خدا که کلا شرعی محسوب نمیشه اگر کسی به اسم خدا قسم بخوره هیچ راهی ...

لغو ما نشنیدیم حقیقت

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

باید ۱۰ تا فقیر رو اطعام بدی یا واسه ۱۰ تا مسکین رو لباس بپوشونی اگرم شرایط این دوتا رو نداشتی باید ...

ممنونم🙏

یعنی با این‌کار دیگه احتیاجی به عمل به اون قسم‌نیست یا هر بار که شکسته بشه بایستی این کار صورت بگیره؟

ممنونم🙏یعنی با این‌کار دیگه احتیاجی به عمل به اون قسم‌نیست یا هر بار که شکسته بشه بایستی این کار صو ...

خواهش میکنم 🌸جهت اطمینان به ۰۹۶۴۰۰ زنگ بزن 

به نظرم بار اول که اون کار رو انجام بدی در واقع قسم رو شکستی و همون یکبار انجام بدی کافیه دیگه  دفعات بعدی نیاز نیست 

برا مطالعه دقیق تر تو گوگل سرچ کن(شکستن قسم ) خیلی خوب توضیح داده 

خواهش میکنم 🌸جهت اطمینان به ۰۹۶۴۰۰ زنگ بزن به نظرم بار اول که اون کار رو انجام بدی در واقع قسم رو ش ...

مممنونم 🤍