یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی حس بدیه ، وقتی با یه پسر خوب دوست شدم ،انقدر بهش گیر دادم که رفت... همش فکر میکردم بهم خیانت می ...
میشناسی طرفیو ک باهاش خیانت میکنه؟
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
من میشناسم خیلی حس بدیه هر دفع میبینم حالم بد میشه
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
من میشناسم خیلی حس بدیه هر دفع میبینم حالم بد میشه
اصلا قابل تحمل نیست چند سال قبل هم دیده بودمش ، و رفتم پیش روانشناس چون باورم نمیشد و خیلی گریه میکردم ، روانشناسه بهم گفت این رفتار اونا باعث میشه اینده ی تو خراب شه و در رابطه ات با عشقت به مشکل بخوری ... و به حرفش هم رسیدم چون وقتی با یه پسر خیلی خوب اشنا شده بودم، بخاطر گیرای الکی و شک کردنا ترکم کرد الان هم با هیچکی نمیتونم بسازم ،نمیدونم چه رفتاری دارم ولی هر چی هست هیچکی تحمل نمیکنه
اصلا قابل تحمل نیست چند سال قبل هم دیده بودمش ، و رفتم پیش روانشناس چون باورم نمیشد و خیلی گریه میکر ...
اره واقعا خیلی بده منم حرف زدم باهاش ولی بی فایدس مهم نیست براشون