بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید تاپیکم بد نوشته شده بخاطر این کیبورد باصطلاح هوشمنده
سلام ی چیز سلیقه ایی بیشتر ولی من خودم پیش دکتر طرزی عمل کردم و فوقالعادس عملاشون .البته به بینی خود ادمم بستگی داره.من کار لقمانی و فیروزه اییو علی پورو اینام دیدم ولی خب دوست نداشتم و وقتی رفتم تو مطبشون خیلیا ناراضی بودن .من واقعا دکتر طرزیو قبول دارم ی سر بزن مطبش متوجه میشی نوع کاراشو
سلام ی چیز سلیقه ایی بیشتر ولی من خودم پیش دکتر طرزی عمل کردم و فوقالعادس عملاشون .البته به ...
من هم از علیپور. و فیروزه ای همش بد شنیدم،اما شما اولین نفری هستی که کار لقمانیو پسند نکردی...طرزی رو هم منم شنیدم اما واقعا هزینه ش بالاست،شما کی عمل کردی و هزینه ت چقدر شد
من هم از علیپور. و فیروزه ای همش بد شنیدم،اما شما اولین نفری هستی که کار لقمانیو پسند نکردی...طرزی ر ...
دختر داییم پیش لقمانی عمل کرد الان خیلی راضیه کلا .دکتر خوبیه لقمانی .میگم که سلیقه اییه .من ی سالو خورده ایی پیش عمل کردم .هزینه عملمم هفت تومن حدودا شد .البته من از دکتر تخفیف گرفتم که اینقدر شد .دکتر طرزی واقعا با انصافه شمام ی سر بزن اونجا.در مورد مبلغش با دکتر صحبت کن
من خودم و چندتا از دوستام پیش دکتر بابایی عمل کردیم همه مون هم خیلی راضی بودیم از عملمون چون خیلی دکتر با تجربه و کار بلدی هستن با اینکه بینی یکی از دوستام انحراف شدید داشت ولی الان اصلا استخونش برآمده و بد فرم نیست