2777
2789
عنوان

با این مامان چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 37 پست
صبوری کن میگذرهبیشتر مامان های شاغل همچین دغدغه هایی دارن

مرسی

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حقو به مادرت میدم خسته ای شاغلی خب دوباره بچه نیار به اون چه اخه

عاخه من به امید اون اومدم اینجا خونه گرفتم از اول میگفت نه میرفتم یه جا که مهد کودک داشته باشه 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یکم تحملش کن اون بنده خدا مجبور نیست هم خونه تو هم خونه خودش کار کنه خسته میشه

تو خونه من کار نمیکنه فقط ۴ساعت نیستم یه بار شستن بچه و غذاشم آماده رو بخاری میده میخوره همین

عجب آدمی هستی.

چرا؟؟؟؟خب بره انصراف بده .داره میگه مجازی بشه.معلمها از همه کمتر میرن سرکار و مدام در حال آه و ناله هستن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اوه اوه یه لحظه صبر کنیه نگا به خودت بندازیه بچه یک ساله داری، بازم باردار شدی(مبارکت باشه) ولی بازم ...

چی کنم خودم که نخواستم بیارم حالا خدا داده بکشمش؟ بعد مامانم خودش قبول کرد نگهش داره وگرنه من میتونستم برم یه جای دیگه خونه بگیرم نزدیک مهد باشه خودش گفت بیا نزدیک ما من میمونم پیشش کارامم خودم میکنم اون فقط غذای بچه رو میده ولی دومی به دنیا بیاد حتما پرستار میگیرم با یه خدمتکار 

عزیزم نمیتونی بچه رو ببری خونه مامانت؟ اینجوری هم مامانت سر خونه زندگی خودشه ‌هم مراقب بچه هست هم غر نمیزنه خونت اینجور اونجور و اعصاب خودت آرومتره😉

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

عزیزم نمیتونی بچه رو ببری خونه مامانت؟ اینجوری هم مامانت سر خونه زندگی خودشه ‌هم مراقب بچه هست هم غر ...

قبلا میبردمش هوا سرد شده چن وقت مامانم خودش گفت نیارش سرما میخوره خودم میاد ولی بازم همون خودم ببرم بهتره