2777
2789
عنوان

با این مامان چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 37 پست
چقدر سخته شراطیطت عزیزم منم شاغلم بچه ندارم بعضی وقتا چند روز اصلا وقت نمیکنم خونه تمیز کنم این جمعه ...

واقعا خونه دارا مارو درک نمیکنن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خودم نخاستم باردار بشم دیوونه م مگه مامانمم ۵۰سالشه با بچه م خوبه مشکلش منم میگه تو کثیفی کارات غلطه

به هرحال هروقت یکی هرروزخونتون میادفضولی ودخالت واظهارنظرهم داره حتی می خوادمادریاخواهرت باشه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهد نمیتونی بزاریش؟

اینجا شهرستان کوچیکه مهد کودک نوزاد نداره بالای ۳سالن همشون

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خوب اول اینکه حق دارید از مادرتون ناراحت باشید بهتره یبار  مفصللل راجب این موضوع باهاش حرف بزنن 

دوما گلم شما بچه ات یکساعته خودتم معلمی خودتم زود نبود برای بچه دوم شاید مادرتون خسته میشن میان بچه نگه می‌دارند 

حالا اگه میتونی بچه ات رو بزار مهدکودک نوه ی خاله من ۲سالشه گذاشتنش مهدکودک

به هرحال هروقت یکی هرروزخونتون میادفضولی ودخالت واظهارنظرهم داره حتی می خوادمادریاخواهرت باشه....

اره گل گفتی منو دائم مقایسه میکنه با اونایی که شرایط منو ندارن 

خوب اول اینکه حق دارید از مادرتون ناراحت باشید بهتره یبار مفصللل راجب این موضوع باهاش حرف بزنن دوما ...

مامانم از بچگی با من همینجوری بود بخدا اگه بچه ی خواهرم بود با جون و دل نگه میداشت

شمایابایدصبرکنی یاپرستاربگیری.....

این دومی به دنیا بیاد قطعا باید پرستار بگیرم

راستی شما دو هفته یک بار کارگر بگیری برای تمیزی خونه خیلی کمک می کنه ها. دیگه اون حقوق خودتو باید بت ...

خونه اونقدرام بزرگ نیس جمعه ها خونم تمیز میکنم هر روزم سطحی تمیز میکنم اصن به نظر خودم تمیزه خونه

مامانم از بچگی با من همینجوری بود بخدا اگه بچه ی خواهرم بود با جون و دل نگه میداشت

گفتم که باهاش رک و رو در رو حرف میزنی بسه دیگه چقدر باید تو دلت نگه داری؟

کسی نداری نزدیکتره تو نگه داره؟

ما هم شهرستانمون کوچیکه و برای بچه ها مهد نیسا اما یکم بیشتر پول بدی شاید قبول کنن

اوه اوه 

یه لحظه صبر کن

یه نگا به خودت بنداز

یه بچه یک ساله داری، بازم باردار شدی(مبارکت باشه) ولی بازم داری بچتو شیر میدی؟؟؟

حالت خوبه؟؟

الان تو بارداری ، دیگه نباید شیر بدی

ب خودت و زندگیت بیا و از مادرت توقع بیجا نداشته باش

شاغلی، بچه یه ساله داری، تنهایی و بازم بچه دار شدی

حالا باز سال دیگه تاپیک میزنی یه بچه یکساله و دوساله دارم و باردارم!!!

بعدم  اعتقاد دارید خدا روی میرسونه و باید بچه زیاد آورد!!!

مادرت بچه هاشو اورده و بزرگ کرده ، حالا باید بیاد کارای شمارو هم بکنه و اگه حرفی بزنه به دل میگیری و بهت برمیخوره؟؟؟؟

ایول بابا ایول

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊