تنهام باردار و با یه بچه یه ساله و شاغل واقعا سخته تنهایی مجبورم از مامانم کمک بگیرم پول پرستار بچه ندارم وقتایی که بیرون کار دارم ازش میخام بیاد پیش دخترم، اونم میاد ولی همش غر میزنه خونت کثیفه تو ظرفشویی ظرفه گازت لک داره خب من شباخسته م زود میخوابم چون ۷صب باید پاشم برم سرکار ظهر میام همه کارای خونه رو میکنم جارو برقی ظرف شستن لباس شستن تمیز کاری غذا پختن دوباره دخترم به هم میریزه خب بچه ست منم با این وضع بارداری نمیتونم تند تند پشت سرش جمع کنم روزی یه دفهذبیشتر نمیتونم تمیز کنم کلا اوایل بارداری آدم حال نداره منم تا یذره کار میکنم کمر درد میگیرم عاخه از صبح سرپام تو مدرسه
یکمم وقت بازی با بچه مو میزارم، الان اینجا بود برگشته میگه چاق شدی کم صبونه بخور همش یه نیمرو خوردم😑بعد خاهرم مثه گاو میخوره ۷۰کیلو هست همش میگه بیشتر بخور بچه شیر میدی بچه ش ۲سالشه هنوز شیر میده، خب منم بچه شیر میدم تازه من همش ۶۰کیلوام اعصابم خورد شد دلم نمیخاد دیگه بیاد پیش دخترم بمونه شوهرم میگه پرستار نمیتونم بگیرم مامانامون میان حالا مامان اون بدتره فقط بچه رو میخوابونه که خودش تو خونه فوضولی کنه نه غذا بهش میده نه بازی میکنه از شغلمم نمیتونم در بیام تعهد دارم فقط دعا کنین خدا کمکم کنه مدرسه مجازی بشه خودم خونه پیش دخترم بمونم،وای چقد نوشتم، حق میدم اگه نخونین زیاد شد