2777
2789
عنوان

با این مامان چی کار کنم

474 بازدید | 37 پست

تنهام باردار و با یه بچه یه ساله و شاغل واقعا سخته تنهایی مجبورم از مامانم کمک بگیرم پول پرستار بچه ندارم وقتایی که بیرون کار دارم ازش میخام بیاد پیش دخترم، اونم میاد ولی همش غر میزنه خونت کثیفه تو ظرفشویی ظرفه گازت لک داره خب من شباخسته م زود میخوابم چون ۷صب باید پاشم برم سرکار ظهر میام همه کارای خونه رو میکنم جارو برقی ظرف شستن لباس شستن تمیز کاری غذا پختن دوباره دخترم به هم میریزه خب بچه ست منم با این وضع بارداری نمیتونم تند تند پشت سرش جمع کنم روزی یه دفهذبیشتر نمیتونم تمیز کنم کلا اوایل بارداری آدم حال نداره منم تا یذره کار میکنم کمر درد میگیرم عاخه از صبح سرپام تو مدرسه 

یکمم وقت بازی با بچه مو میزارم، الان اینجا بود برگشته میگه چاق شدی کم صبونه بخور همش یه نیمرو خوردم😑بعد خاهرم مثه گاو میخوره ۷۰کیلو هست  همش میگه بیشتر بخور بچه شیر میدی بچه ش ۲سالشه هنوز شیر میده، خب منم بچه شیر میدم تازه من همش ۶۰کیلوام اعصابم خورد شد دلم نمیخاد دیگه بیاد پیش دخترم بمونه شوهرم میگه پرستار نمیتونم بگیرم مامانامون میان حالا مامان اون بدتره فقط بچه رو میخوابونه که خودش تو خونه فوضولی کنه نه غذا بهش میده نه بازی میکنه از شغلمم نمیتونم در بیام تعهد دارم فقط دعا کنین خدا کمکم کنه مدرسه مجازی بشه خودم خونه پیش دخترم بمونم،وای چقد نوشتم، حق میدم اگه نخونین زیاد شد 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خدابهتون توان و انرژی و صبر بده

ممنون 🌸

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با اینکه مامانت چی میگه ندارم چجوری تونستی با یه بچه کویچک در حالی که شاغلی باز باردار بشی شاید ...

خودم نخاستم باردار بشم دیوونه م مگه مامانمم ۵۰سالشه با بچه م خوبه مشکلش منم میگه تو کثیفی کارات غلطه

اصلا شرایطت طوری نیست که بتونی جواب مادرتو بدییا بگی نیادفقط یه گوش و اون یکی دروازه

😑دقیقا ایشالا خدا هیچ کسو محتاج هیچ بنده ای نکنه حتی خانواده

خودم نخاستم باردار بشم دیوونه م مگه مامانمم ۵۰سالشه با بچه م خوبه مشکلش منم میگه تو کثیفی کارات غلطه

یکم تحملش کن 

اون بنده خدا مجبور نیست هم خونه تو هم خونه خودش کار کنه خسته میشه