2777
2789

سلام دوستان ، لطفا کسایی که میخوان بیان تبلیغ الکی کنن نیان...

من اهل دعا و جنبل و جادو نیستم لطفا نیاید نصیحت کنید...

گیر افتادم کسی که دوسش دارم با من چند ساله تو رابطه است، بخاطر جنبل و جادو های دوست دختر قبلیش دوباره رابطه رو با اون شروع کرده... دختر سیریش و آویزون صبح تا شب زنگ و پیام میزنه . یه کاری کرده کلا ما تو دعوا هستیم و الان بینمون بهم خورده

تروخدا دعانویس میخوام که فقط این رقیبم بره😭😭😭

کسی که واقعا از کارش نتیجه گرفتین

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم‌

چون‌کسی‌و‌دوست داری که هول 

نه تنها ربطی به دعا نداره

بلکه‌به‌ریشه‌و‌خانواده‌ربط. داره

این چرت و‌پرتا فقط روی آدمای ضعیف النفس  اثر میکنه

تو‌راهتو‌جدا کنه خودتو حقیر نکن

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

عزیزم مطمئن باش اگه دوست پسر هم آمار نمیداد دختره نمیرفت جلو

بعد میخوای تا اخر عمر برا همه دخترا دعا بنویسی؟؟

باور کن سیاهیش به تو برمیگرده و هیچوقت نمیره

نرو سمت اینکارا

یه نر اینقد ارزششو نداره زندگیتو تباه کنی بخاطر

میشناسم اما خطرناکه من خودم ازش میترسم نمیرم

چرا میترسس؟

از کارش نتیجه دیدی؟

برام خصوصی بفرست شمارش رو لطفا🥺

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
واقعا متاسفم‌چون‌کسی‌و‌دوست داری که هول نه تنها ربطی به دعا ندارهبلکه‌به‌ریشه‌و‌خانواده‌ربط. دارهاین ...

دوسش دارم ...

😭😭😭

ن این حضوریه پیشنهاد میدم دنبال این کارا نرید هم خودتون اذیت میشید هم زندگی با اینا درست نمیشه

واقعا همینطوره .اول چنتا حرف میزنن درست درمیاد بعد وارد زندگی بشی میفهمی همش دروغ بود حرفاشون 

بهتره معرفیش نکنیگناهشم میفته گردن تو

اون برای من دعا گرفته رابطه ام از هم بپاچه😭