2777
2789

برای مسافرت یا هرچی!

اول بار ک رفتید حستون چی بود ؟

من ب شدت حساسم دست خودم نیس اینکه همسرم ب کسی نگا کنه

بد دل و حساس که نیستم ولی توی مسافرتای خارجی اصلا اهل ذره بین برداشتن و کاراگاه بازیم نبودم

ببین کسی که بخواد سروگوشش بجنبه توی وطن خودشم‌میجنبه

خارج و داخل نداره.ادم چشم و دل سیر اخرشم همینه

کسی که هوس و طمعکار باشه همه جا کارشو خودشو میکنه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بد دل و حساس که نیستم ولی توی مسافرتای خارجی اصلا اهل ذره بین برداشتن و کاراگاه بازیم نبودمببین کسی ...

میدونه برای ما داره 

چون ما شهر کوچیکیم بی حجاب آنچنان نیس 

پارتی هم ک خیلی کم پیش اومده ک زیاد بی حجاب نبودن ولی اونجا ...

بخصوص با تور ک همه جا می‌برند مثل پارک‌های ابی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم پاک نبودن ربطی ب داخل و خارج نداره 

همینجا هم سر و گوششون میجنبه

حساس نباش بدتر میشه

من خودم از این مشکلا ندارم هرجا رفتم راحت بودم و حس بدی نگرفتم شوهرمم اصلا توجه نمیکنه 

میدونه برای ما داره چون ما شهر کوچیکیم بی حجاب آنچنان نیس پارتی هم ک خیلی کم پیش اومده ک زیاد بی حجا ...

خب فقط ک تو شهر خودتون نیست

تو فضای مجازی هم کلی چیزمیز هست

بنظرم حساس نباشید

چشم پاک نبودن ربطی ب داخل و خارج نداره همینجا هم سر و گوششون میجنبهحساس نباش بدتر میشهمن خودم از این ...

حتما شهر بزرگ هستید ک حجاب خیلی آزادن یا حداقل پارتی جایی رفتید 

بنظر شما شوهر من ک زیاد اینجور جاها نبوده کنجکاوی نمیکنه؟

خب فقط ک تو شهر خودتون نیستتو فضای مجازی هم کلی چیزمیز هستبنظرم حساس نباشید

ی روز خودش بهم گفت فضای مجازی با واقعیت فرق داره !بنظر منم همینطوره

حتما شهر بزرگ هستید ک حجاب خیلی آزادن یا حداقل پارتی جایی رفتید بنظر شما شوهر من ک زیاد اینجور جاها ...

پارتی ک نه

ولی خب اره شهر بزرگ هستیم

اگه خیلی محدود شده باشه شاید در حد کنجکاوی و چیز جدیدی دیدن باشه ولی اینکه جذب کسی بشه فکر نمیکنم

خودتون دیدتون ب شوهرتون چطوره؟ تاحالا چیزی دیدید؟ 

میدونه برای ما داره چون ما شهر کوچیکیم بی حجاب آنچنان نیس پارتی هم ک خیلی کم پیش اومده ک زیاد بی حجا ...

عزیزم اینستا حجاب دارن؟ فییلترشکن حجاب میاره؟ تلگرام حجاب دارن؟ حساس نباش

بعدشم‌کسی که کنجکاو باشه و سروشش بجنبه ببخشیدا به بی حجاب واضح نگاه میکنه برای با حجاب کنجکاویش بیشتره ببینه چه خبره اون زیر میرا

دیدم که میگم!

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

پارتی ک نهولی خب اره شهر بزرگ هستیماگه خیلی محدود شده باشه شاید در حد کنجکاوی و چیز جدیدی دیدن باشه ...

شوهرم اصلا بد چشم نیس معروفه تو فامیل و در این مورد خیلیم از من می‌ترسه 😂

ولی میگم ک چون ندیده میترسم کنجکاوی کنه و باعث شه من عصبی شم و کلا از دماغمون بیاد

عزیزم اینستا حجاب دارن؟ فییلترشکن حجاب میاره؟ تلگرام حجاب دارن؟ حساس نباشبعدشم‌کسی که کنجکاو باشه و ...

اره دقیقا

چند وقت پیشا ی مصاحبه دیدم از چندتا توریست

که حجاب براشون تحریک امیز تر بود و کنجکاو تر بودن ک اون زیر چیا دارن

عزیزم اینستا حجاب دارن؟ فییلترشکن حجاب میاره؟ تلگرام حجاب دارن؟ حساس نباشبعدشم‌کسی که کنجکاو باشه و ...

یبار خودش بهم گفت توی مجازی و واقعیت فرق داره!این حرفش منو بدتر حساس کرده 

من توی بیرون بد چشمی ازش ندیدم 

ولی دو باری دیدم ک توی اینستا کلیپ های بد دیده

شوهرم اصلا بد چشم نیس معروفه تو فامیل و در این مورد خیلیم از من می‌ترسه 😂ولی میگم ک چون ندیده میترس ...

شما از الان نرفته داری حساسیت نشون میدی

برو تفریح کن خوش بگذرون

اصلا هم نگاه مچ گیری نداشته باش یا نگاهی ک منتظر باشی چیزی ازش ببینی تا از دماغتون هم در نیاد😆

شما از الان نرفته داری حساسیت نشون میدیبرو تفریح کن خوش بگذروناصلا هم نگاه مچ گیری نداشته باش یا نگا ...

حتما شما از اونایی هستی ک اصلا حساس نبستی خوش بحالت 

منم از خدامه حساس نباشم چون فقط خودمو پیر میکنم

یبار خودش بهم گفت توی مجازی و واقعیت فرق داره!این حرفش منو بدتر حساس کرده من توی بیرون بد چشمی ازش ن ...

جسارتا چندسالته؟ حس میکنم کم سن و سالی وجوون

کلیپ بد خب پره توی اینستا بیچاره چشماشم ببنده ماشالا بلاگرای دوزاری پرکردن اینستا رو 

بعدشم اقایون کلا مساله دیدن کلیپ و ایناشون فرق وداره

اگر‌میخواس نفهمی پنهونی میرفت سایتای بد یا پنهونی نگا میکرد اثری ازش نمونه

حساس نباش با حساسیت الکی ام نه خودتو اذیت کن‌نه اونو حساس کن و اذیت !