2777
2789
عنوان

مرد ب خانوادش کمک کنه زن حق داره ناراضی باشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست

اگر خودشون نیاز نداشته باشن و اوناهم نیازمتد باشن چ اشکالی داره کمک کنه.

اگر تو بخوای از حقوق خودت ب مادرت بدی بنظرت حرومه؟

منبع ندارم، حرف خودمه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خرج هارو ک بیش از حد واقعا نبودش مشکلی ایجاد نمیکنه رو خرج میکنه و مانع پس انداز من میشه

خب تو همش ازش پول بخواه به بهونه های مختلف آرایشگاه و لباس و دکتر و... 

هر کدوم رو هم هر موقع واقعا رفتی هزینش رو دو برابر بگو و بگیر ازش 

اونقدر ازش پول بگیر که دیگه واسه اونا صفر بشه

پول هارو قایمکی حساب مخفیانه پس انداز کن 

من توی این شرایط بودم تمام خرج خانواده خواهر پدر مادر همرو میداد با وجود اینکه وضع شون خوبه و ما صفر ...

خداروشکر ک زندگیت خوب شد 

ن شوهرم تو خرج کردن ب من متوسط هست اما بچه خواهرش چیزی هوس میکنه خب ب من ربطی نداره پدرش بخره برایه اون 

خداروشکر ک زندگیت خوب شد ن شوهرم تو خرج کردن ب من متوسط هست اما بچه خواهرش چیزی هوس میکنه خب ب من رب ...

من خواهر شوهرم متاهله شوهرش کارمند 

بعد خرج خونشو شوهرم میداد

یا برای بچهاش و خودش توی تولد کادو شوهرم میداد اما شوهر خواهره هیچی 

شوهرم میبرد خواهر شو بازار خرید 

شوهرش خسیس 

وظیفه مرد اول تامین همسرش دوم همسرش سوم فرزند ااااگر باقی موند خانوادش اگه شما رو تامین نکرده و نیاز ...

مثلا با پولش خیرات بده اونم ن خیرات معمولی مقدار خیلی خیلی زیاد

اون خیرات ب مُرده میرسه؟با این وجود ک من ناراضی باشم؟

اگر خودشون نیاز نداشته باشن و اوناهم نیازمتد باشن چ اشکالی داره کمک کنه.اگر تو بخوای از حقوق خودت ب ...

من میگم تا یه حدی خرج کنه براشون مشکلی ندارم 

اما بعضی از خرج ها واقعا اضافه هس 

من میگم تا یه حدی خرج کنه براشون مشکلی ندارم اما بعضی از خرج ها واقعا اضافه هس

حرفتون درسته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خب تو همش ازش پول بخواه به بهونه های مختلف آرایشگاه و لباس و دکتر و... هر کدوم رو هم هر موقع واقعا ر ...

خب عزیزم در اون حد نمیده ب من 

میگم که خرج های معمولی مثلا وسایل خونه میخوام بخرم اصلا همکاری نمیکنه و نمیخره 

من خواهر شوهرم متاهله شوهرش کارمند بعد خرج خونشو شوهرم میدادیا برای بچهاش و خودش توی تولد کادو شوهرم ...

اگه زن راصی نباشه واقعا حلال نیس 

خب خانم هم نقشی تو این زندگی داره یا نه

مثلا با پولش خیرات بده اونم ن خیرات معمولی مقدار خیلی خیلی زیاداون خیرات ب مُرده میرسه؟با این وجود ک ...

عزیزم بالاتر گفتم وقتی ناراضی بودنه شما قابل قبول میشه که واسه شما کم بذاره 

مثلاً خوراک و پوشاکتون رو تامین نکنه و بعد بره به دیگران بده این خرامه 

اما اگه شما رو از همه نظر چه خوراک چه پوشاک چه مسکن چه دوا دکتر چه پول تو جیبی و.... تامین کنه بعد هر چقدر که به دیگران بخشش کنه حلاله

عزیزم دین گفته اول زن و بعد بچه بعد اگه خواست خانواده وقتی زن و بچه تامین نباشن حرامه

تامین در این حد ک گرسنه نمیمونیم لباس معمولی 

اما من بخوام وسیله بخرم برایه خونه اصلا قبول نمیکنه