پسرخوشگله مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 629 عنوان مرد ب خانوادش کمک کنه زن حق داره ناراضی باشه یا نه 431 بازدید | 35 پست دوستان مردی ک ب خانواده خودش هم کمک مالی کنه ۰ تا ۱۰۰ و یه خرج های ک بیش از حد اضافه هستن و نیازی نیس در صورتی ک از زندگی زن و بچه اش بزنه و خرج کنه این حلاله یا نه؟ 1403/10/13 | 02:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلافه_ازدست_نینی_یار عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2104 معلومه حرامه ۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌
مرواریدجووون عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2507 اگه به زن و بچه ی خودش میرسید ایرادی نداشت اما اون مردی که از شکم زن و بچش میزنه برای بقیه شرف نداره اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
خواهرشوهرهمتونم عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 7705 از نظر دین حلاله چون پول خودشه و زحمت خودشه ولی از نظر من نه خاک توسرش 😡فقط طلاق😡
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6468 من توی این شرایط بودم تمام خرج خانواده خواهر پدر مادر همرو میداد با وجود اینکه وضع شون خوبه و ما صفر😑برای من عروسی نگرفت و لوازم نخرید بدترین خونه رو اجاره کرد اما خرج اونا رو ک همشون خونه ماشین داشتن میدادما ماشین هم نداشتیم ب طلاق رسوندم تا آدم شد
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 13351 در وهله اول باید ب خانواده خودش برسه ..اگه نیازشون برطرف کنه میتونه ب خانواده خودشم برسه البته ن ۱۰۰ خودشو بزاره کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
پسرخوشگله مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 629 نه حلال نیس زن راضی نباشه یه خرج هارو ک بیش از حد واقعا نبودش مشکلی ایجاد نمیکنه رو خرج میکنه و مانع پس انداز من میشه
zaraw0 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 208 مرد وقتی ازدواج کرده باید اولویتش زن و بچش باشه بنگر و بشنو...بگذر و به شو...
پسرخوشگله مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 629 در وهله اول باید ب خانواده خودش برسه ..اگه نیازشون برطرف کنه میتونه ب خانواده خودشم برسه البته ن ۱۰۰ ... برایه من اینجوریه اطرافیان هوس هر چی میکنن ب شوهرم نیگن تهیه کنهمن عصبی میشم نفرین میکنم میگن مال پسرمون هس
ایرانیم_ایرانیم عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2194 وظیفه مرد اول تامین همسرش دوم همسرش سوم فرزند ااااگر باقی موند خانوادش اگه شما رو تامین نکرده و نیاز های مالی خودت و بچه هات رو نادیده میگیره و خرج مادرش و... میکنه حرام هستش اون دنیا باید پاسخگو باشه
کلافه_ازدست_نینی_یار عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2104 از جای شنیدید یا خودتون میگید؟ بنام خدا مرد موظفه خانواده شو تامین کنه در صورت عدم دادن نفقه حتی میشه شکایت کرد هم شرعی هس این حکم هم عرف عزیزم مطمن باش ۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌
پسرخوشگله مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 629 اگه به زن و بچه ی خودش میرسید ایرادی نداشت اما اون مردی که از شکم زن و بچش میزنه برای بقیه شرف نداره از شکم نمیزنه منم مشکلی ندارم با خرج کردن متوسطاما مشکل اینجاست هر کسی تو خانواده هوس میکنه چه نوه ها باید شوهر من تهیه کنه خب ب من چه