2777
2789

دوستان مردی ک ب خانواده خودش هم کمک مالی کنه ۰ تا ۱۰۰ و یه خرج های ک بیش از حد اضافه هستن و نیازی نیس در صورتی ک از زندگی زن و بچه اش بزنه و خرج کنه این حلاله یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به زن و بچه ی خودش میرسید ایرادی نداشت اما اون مردی که از شکم زن و بچش میزنه برای بقیه شرف نداره

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

من توی این شرایط بودم 

تمام خرج خانواده خواهر پدر مادر همرو میداد با وجود اینکه وضع شون خوبه و ما صفر😑

برای من عروسی نگرفت و لوازم نخرید بدترین خونه رو اجاره کرد اما خرج اونا رو ک همشون خونه ماشین داشتن میداد

ما ماشین هم نداشتیم 

ب طلاق رسوندم تا آدم شد

در وهله اول باید ب خانواده خودش برسه ..اگه نیازشون برطرف کنه میتونه ب خانواده خودشم برسه البته ن ۱۰۰ ...

برایه من اینجوریه اطرافیان هوس هر چی میکنن ب شوهرم نیگن تهیه کنه

من عصبی میشم نفرین میکنم میگن مال پسرمون هس

وظیفه مرد اول تامین همسرش دوم همسرش سوم فرزند 

ااااگر باقی موند خانوادش 

اگه شما رو تامین نکرده و نیاز های مالی خودت و بچه هات رو نادیده میگیره و خرج مادرش و... می‌کنه حرام هستش 

اون دنیا باید پاسخگو باشه

از جای شنیدید یا خودتون میگید؟

بنام خدا مرد موظفه  خانواده شو تامین کنه 

در صورت عدم دادن نفقه حتی میشه شکایت کرد هم شرعی هس این حکم هم عرف 

عزیزم مطمن باش  

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

اگه به زن و بچه ی خودش میرسید ایرادی نداشت اما اون مردی که از شکم زن و بچش میزنه برای بقیه شرف نداره

از شکم نمیزنه 

منم مشکلی ندارم با خرج کردن متوسط

اما مشکل اینجاست هر کسی تو خانواده هوس میکنه چه نوه ها باید شوهر من تهیه کنه خب ب من چه