2777
2789
ن لا قزات وله نزیکم🤕 استرسم هس له الانو🤣۳۷ هفتمخوت چونی خاسی؟

خوا کمکت وه ان شاءالله  ب سلامتی زایمان کی و نی‌نی عزیزگد بیده باوشد..😍😍من ۳۸ هفته زایمانم کرد😁 نزیکی تویژ خود آماده که 

بخوا خومیژ شکر بو خوا خاسم خراو نیم..چومو مال باوکم مانگه دانیشتم  تازه هاتمسو🙂🙂نازانم او ایشه چس ل بدنما هر دیقیگ هاله جیگا  مدته خاسوم ایسه دواره وامه  ..او آنه دکتر وتی تواو ل استرسو اعصابه...وله اونه خراوه بخوا یاسمی کردیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربانت شکر....اره شکر بوخوا ورمو اسیدی بو ایسه دارویان داوه پی۰۰۰ دانشجوه اونه غذای خوابگایان داوه پ ...

ای خوا اوه هین اوسه. خاسه شکر به دارو خاس اوه

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

خوا کمکت وه ان شاءالله ب سلامتی زایمان کی و نی‌نی عزیزگد بیده باوشد..😍😍من ۳۸ هفته زایمانم کرد😁 ن ...

کوره چوم هفته ی ۳۵ ایوت نچرخیاگه ایتر قراره سربرج بچمو دواره سونو کات 

وتی احتمالی کمه بچرخه شاید سزارین بم😐

بخوا خومیژ شکر بو خوا خاسم خراو نیم..چومو مال باوکم مانگه دانیشتم تازه هاتمسو🙂🙂نازانم او ایشه چس ...

به به چاو دلو روشن. ای باوکه دی خو ایسه استرسو چتت نیه

بخوا شاید کمبود ویتامینه چتیک بیت ایسه اگر یک جیگت بوا اتوت اوه مشکلی هس وله وقته چرخشیه ایتر ذهنی بیت شاید. کاش ورقه منیزیما بسندا

کوره چوم هفته ی ۳۵ ایوت نچرخیاگه ایتر قراره سربرج بچمو دواره سونو کات وتی احتمالی کمه بچرخه شاید سزا ...

قی نا توکل که خوا  ان شاءالله ب هرکامی زایمان کی خوا بود آسانی کاد....منیژ سزارین بوم ..هرکامی سختی خوی هس وله  اگذره..استرسد نوه خوا گورس

به به چاو دلو روشن. ای باوکه دی خو ایسه استرسو چتت نیهبخوا شاید کمبود ویتامینه چتیک بیت ایسه اگر یک ...

قضاد سلامتوی یاخوا....بخوا چا ازانم  کمبود ویتامین د م هس مدته  روژانه امخوارد..دی حوصلم نما قطم کرد....منیزیم اسینم حتما بچمه دیشتو  هر لبیرم چو او انایژه وتو پیم........اره والا دکتریژ پیم وتی آور ایشد ل جیگا بیایه ایشا برسی کریایه  وله چون اچرخه و هر رایگ هاجیگا  هین استرسه...نازانم بخوا من استرس ل گیانم ناچه دشتو  امسال اونه شوک یان دا لیم  دی ناومه بنیاومگی جارانو😔

قضاد سلامتوی یاخوا....بخوا چا ازانم کمبود ویتامین د م هس مدته روژانه امخوارد..دی حوصلم نما قطم کرد ...

نه برا موه بایس خوت. اخر معمولا گشتی کمبود منیزمی هس وخته کمبود ویتامین د بیت تا منیزیم نخوی او قرصه اثر ناکا. عوارضی نیه اویش نوعه ویتامینه کاش بتسندا تک ویتامین د بتوخواردا. نه استرسو نویت ایتر اوسه شکر سالم بوی 

نه برا موه بایس خوت. اخر معمولا گشتی کمبود منیزمی هس وخته کمبود ویتامین د بیت تا منیزیم نخوی او قرصه ...

اره والا خوا هزار مرتبه‌ شکر ...نه حتما اسینم  بشکم خاسو بوم...دسو خوش وه....هوش خودو نی نی نازارگد بوه ان شاءالله ب سلامتی و آسانی زایمان کید و خوا کمکت به..😘

اره والا خوا هزار مرتبه‌ شکر ...نه حتما اسینم بشکم خاسو بوم...دسو خوش وه....هوش خودو نی نی نازارگد ...

قزات دله ایشلا خوا رحم له خوتیش کا هرچه هس حل بیت او ایشته نمینه