عزيزانم من ٤ هفته و ٤ روزمه بتام با دوروز تاخير پريود ٥٣٠ بود امروز رفتم دكتر كفتم درد دارم برام سونو واژينال نوشت ك ببينه داخل وحمه يا خارج رحم . سونو دادم داخل رحم بود ساك تشكيل شده بود اما كيسه زرده نه ميكفت چون سن بارداري پايينه الان مشخص نيس چون درد كمر و رحم دارم دكتر برام شياف پروژسترون و امپول پروژسترون نوشت نگران شدم اينا براي چبه اگه استفاده نكنم چي ميشه؟ استرسي شدم
ببخشید ولی میشه سوال منم جواب بدین حالم بدم😭۶روز از پریودیم گذشته و نشدم مجرد هستم و باز اوله اینطور شدم ینی کیست گرفتم؟
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.