2777
2789

عزيزانم من ٤ هفته و ٤ روزمه بتام با دوروز تاخير پريود ٥٣٠ بود امروز رفتم دكتر كفتم درد دارم برام سونو واژينال نوشت ك ببينه داخل وحمه يا خارج رحم . سونو دادم داخل رحم بود ساك تشكيل شده بود اما كيسه زرده نه ميكفت چون سن بارداري پايينه الان مشخص نيس چون درد كمر و رحم دارم دكتر برام شياف پروژسترون و امپول پروژسترون نوشت نگران شدم اينا براي چبه اگه استفاده نكنم چي ميشه؟ استرسي شدم

ببخشید ولی میشه سوال منم جواب بدین حالم بدم😭۶روز از پریودیم گذشته و نشدم مجرد هستم و باز اوله اینطور شدم ینی کیست گرفتم؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببخشید ولی میشه سوال منم جواب بدین حالم بدم😭۶روز از پریودیم گذشته و نشدم مجرد هستم و باز اوله اینطو ...

برو دكتر شايد تنبلي تخمدان داري برو يه سونو بده خيالت راحت ميشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دكتر شايد تنبلي تخمدان داري برو يه سونو بده خيالت راحت ميشه

میترسم،زیر دلم درد میکنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.