2777
2789
عنوان

بچها چه جو بدیه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حرفاتونو قبول دارم ، اما قبول دارین گاهی مباحث مفید اصلأ دیده نمیشه ؟ 😢 آدم جرأت ریپلای کردن ...

اخه بعضیا هم گیر میدن به نظرت و تا اخر تاپیک هی ریپلایت میکنن  میخوان دور از جونت مجبورت کنن رسما بگی اقا چیز خوردم غلط کردم نظرم این بود 😃

اره  خب اطلاعی ندارن من نمی فهمم واقعا مثلا یکی ب اون یکی میگه چرا انقد تاپیک میزنی😐

به کسی چه ارتباطی داره 

من دیدم تو تاپیکای دیگه که اومده میگه وای ببین مردم چه چیزایی دغدغه شونه ؟ 

وای استارتر دردت فقط همینه ؟ 

خب واست پیش پا افتاده ست نمون تو تاپیک برو 

به کسی چه ارتباطی داره  من دیدم تو تاپیکای دیگه که اومده میگه وای ببین مردم چه چیزایی دغدغه شو ...

😐😅 خب من چ میدونم تو تاپیک چ خبره

میرم خاطره بخونم دلم شاد شه

کلی کنایست ک چرا مثلا ساعت ۱۲ گذاشتی ک بری پربازدیدا

چقد پست میذاری 

...

اگ اینطوری باشه ک هیچ تاپیکی نرم

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
اخه بعضیا هم گیر میدن به نظرت و تا اخر تاپیک هی ریپلایت میکنن  میخوان دور از جونت مجبورت کنن رس ...

بگو ریپلایت نکنن😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
به کسی چه ارتباطی داره  من دیدم تو تاپیکای دیگه که اومده میگه وای ببین مردم چه چیزایی دغدغه شو ...

الان خودت داری ب من میگی دردت همینه😂😂😂

هر کی هر چی گفت اگه ناراحت شدید هم لایکش کنید جواب ندید 😁ضایع میشه

اوه من امروزاینکارو‌کردم اونقد حال داد😅😅😅

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من امروز به یه کاربری که همین امروز عضو شده بود و شش تا تاپیک زده بود و بازم سوال داشت و توی تاپیک یه شخص دیگه اجازه گرفت سوال بپرسه گفتم انقدر تاپیک زدی سوزوندیش     آیا من کاربر بدی هستم؟

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من امروز به یه کاربری که همین امروز عضو شده بود و شش تا تاپیک زده بود و بازم سوال داشت و توی تاپیک ی ...

😅😅 خب تازه وارد بوده

بلد نبوده