2777
2789
عنوان

حس شششمممم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 62 پست
شلام گلم دشمنتون شرمنده ممنون جواب دادین راجب ازدواجم چی حس میکنین ؟شغل یا مشخصاتش یا زمان اشناییمون ...

زمان آشناییتون ۲ سال دیگه هست

شغلش رو دقیق نمیتونم بگم 

اما خانوادتا آدم های شاد و سر زنده ای هستن

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شرمندت شدمازدواجتون با ایشون نیست

عزیزم دوسته صمیمی پسری که باهاش بودم بهم زنگ زده بود بعد گفت دستم خورده .. یبارم دوماه پیش زنگ زده بود 

بنظرتون راست میگه ؟ اخه توی واتساپ زنگ زده 

زمان آشناییتون ۲ سال دیگه هستشغلش رو دقیق نمیتونم بگم اما خانوادتا آدم های شاد و سر زنده ای هستن

نحوه اشناییمون چطوره ؟ رابطمون سنتی پیش میره یا دوستی ؟ راجب اختلاف سنیمون چیزی حس میکنین ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

سلام عزیزم شرمندت شدمازدواجتون با ایشون نیست

میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه

اگ بخوای هماهنگ شیم عکسشو بدم بیشتر دربارش بگی، ازت خواهش میکنم 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
سبزه ؟

نه اما نزدیک گفتی زرده 

میشه بگی حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم یا نه؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤