سلام دوستان .مدتیه دختر سه سالم حرکت عجیبی انجام میده مثال داره بازی میکنه یه دفعه سر و بدنشو تکون میده و ب لرزه در میاره هر ده دقیقه یک بار.یا باهامون حرف هم میزنه باز این حرکت رو انجام میده .این نشونه ی چیه .من درمونده شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترمنم اینجوریبود خیلی دکتر بردم حتی نوارمغزی هم بردم نوارش سالم بود گفتن مشکلی نیس به مروردرست میشه وعلتی هم دکترا براش نداشتن ....شماهم اگه خواستی یه دکتر مغز واعصاب ببر یه تواربگیرن انشالله که هیچیش نیس
دخترمنم اینجوریبود خیلی دکتر بردم حتی نوارمغزی هم بردم نوارش سالم بود گفتن مشکلی نیس به مروردرست میش ...
سه شب پیش مادرشوهرم و شوهرم یه سوسک پلاستیکی آوردن پیشش .اینم خیلی از سوسک میترسه و جیغ و گریه و داد و هوار راه انداخت.همون شب دخترم تا صبح ناله کرد و از خواب میپرید دیگه از صبحش همین حرکتو میرفت