2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا صادقانه جواب بدین ..خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 28 پست

حق با تویه 

ولی بزار مادرشوهرت هی این قضیه رو تکرار کنه

و کشش بده تو کاری نداشته باش

ودراخر همه این حرفارو به سوهرت بگو که من تاحالا کوتاه اومدم مادرت خیلی بی ملاحضه س و...

این روش واسه من جواب داد😀😀😎

خدایاشکرت......منم مامان شدم
شوهر منم همینطوری. مادرش چند روز قبل تو تایم کاری که سر کار بودم برام پیام فرستاده هرچی از دهنش در ا ...

وای از شوهرم متنفرم ..خودش شاهد کاراو حرفایی که مادر بهم زده بوده ولی باز طرف اونا رو میگیره ..وقتی بهش پیگم اون اذیتم میکنه (منظورم بی محلی کردنه)با این ک میدونه میگه نه مگه زدنت کشتنت چیکارکردن ولی من که کمتر حرف میزنم میکه چرا با مامانم اینجوری کردی تو ادب نداری و هزار حرف دیگه هیچ وقت ازشون نمیگذرم امشب ب معنای واقعی از ت دل نفرینشون کردم😢😢😭😭

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با تویه  ولی بزار مادرشوهرت هی این قضیه رو تکرار کنه و کشش بده تو کاری نداشته باش ودراخر ...

من اولش کاری نداشتم هی کاراشو تکرار میکردو چیزی نمیگفتم ولی الان دس برداشته ولی دیگه من رفتارم مثل سابق نیست باهاشون اخه اولا خیلی بهشون خدمات میدادم شوهرمم از اینجاداره میسوزه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
شوهرمنم همینطوره .کلا همیشه حق با خانوادشه 

با ابنکه میببنه خواهراص ب من کم محلی میکنن بازم اونارو دوس داره و از من میخواد من بهشون احترام کنم همیشه خدا ام حق با خانوادشه ..ای خداااااااا صدامو بشنو😢😢

تا حالا بصورت جدی خداروشکر چیزی نشده اما شوهرم همیشه از من دفاع میکنه. برعکس شوهر شما شوهر من به خونوادش میگه حالا خانومم بی تجربست شما دیگه چرا بچه بازی در میارید . البته بعدش تو خونه یکم نق میزنه که نباید اینو میگفتی ...

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
تا حالا بصورت جدی خداروشکر چیزی نشده اما شوهرم همیشه از من دفاع میکنه. برعکس شوهر شما شوهر من به خون ...

خدارو شکر که شوهرت پشتته ..شوهر بچه ننه من فقط طرف اوناست ..اصلا نمیگه مادرش سن مامان بزرگ منو داره ب من میگفت تو باید با سیاست با اونا رفتار کنی ک ازت ناراحت نشن ..مرد گنده ی درصدم نمیگه ک این جای نوشه دقیقا با نوه ش هم سنم اون باید با این خوب تا کنه نباید برنجونتش ...از اول تقصیر خودم بود سر هر مسعله ای کوتاه اومدم اصلا ب رو خودم نیاوردم و ناراحت نشدم هر کاری کردن هر حرفی زدن با خوبی و احترام جوابشونو دادم انقد براشون حمالی کردم ک نگو از اون وقت بد عادت شدن ..

من اولش کاری نداشتم هی کاراشو تکرار میکردو چیزی نمیگفتم ولی الان دس برداشته ولی دیگه من رفتارم مثل س ...

من که وقتی میرم خونشون دست به سیاه سفید نمیزنم شوهرم اگه هزارتومن خرج کنه واسشون باهم دعوامون میشه

اونا فک میکنن چون همسرم دستش به دهنش میرسه بایدیه پولی هم ازش بکنن

عوضی های مفت خور 

اصلا بهشون فک میکنم حالم به هم میخوره ازشون

خدایاشکرت......منم مامان شدم
خدارو شکر که شوهرت پشتته ..شوهر بچه ننه من فقط طرف اوناست ..اصلا نمیگه مادرش سن مامان بزرگ منو داره ...

خب عزیزم دیگه حالا ازی به بعد تغییر رویه بده یجور رفتار کن که شوهرت پشتت باشه و اینکه مدام مخشو بکار بگیر که حق با تو بوده. مردا معمولا با تکرار عوض میشن.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
من که وقتی میرم خونشون دست به سیاه سفید نمیزنم شوهرم اگه هزارتومن خرج کنه واسشون باهم دعوامون میشه ...

ببین انقدر سخت نگیر من خودم گاهی بشوهرم میگم خواهرت گناه داره فلان روز برا من خیلی زحمت کشید براش یه چی بخر یا کارت هدیه بده. اشکال نداره کمک کنی هدیه محبت میاره اما نباید فکر کنن وظیفته این بده ...

خب عزیزم دیگه حالا ازی به بعد تغییر رویه بده یجور رفتار کن که شوهرت پشتت باشه و اینکه مدام مخشو بکار ...

هعی خواهر اگه میخواست عوض شه تو این چندین سال میشدبا این ک میدونه حق با من طرفدار خانوادشه

جزو صالحین و مومنین و اکرمین و مسلمین و خوش خوشین و شنگولین هم   ...😣😣😣😣 هستی  اگه دی ...

😂😂😂😂😂

همسرم میگه تو قدر منو نمیدونی بیچاره😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
با ابنکه میببنه خواهراص ب من کم محلی میکنن بازم اونارو دوس داره و از من میخواد من بهشون احترام کنم ه ...

ببین گلم مردا همشون همینن مادرشوهرم مریض شده بود ی بار بهش سر زدم ولی الان من۱۰ روزه مریضم هیچکدوم نیومدن بالا بگن مردی یا زنده ای 

اونوقت ب شوهرم میگم خیلی تنهام تو ساختمونتون همه فامیلن

میگه تقصیر خودته چرا سوپ درست نکردی واسه مامانم ک بری تو دلش اونم ب دردت بخوره؟

ببین گلم مردا همشون همینن مادرشوهرم مریض شده بود ی بار بهش سر زدم ولی الان من۱۰ روزه مریضم هیچکدوم ن ...

واای خدا از دست این مردا حالا اگه ما اینطور بگیم