اگهبا مادر همسرتون سر بدی هی اشکازی که بهتون کرده و همسرتونم خودش در جریانه سر سنگین شده باشین .رفتار شوهرتون باهاتون چطور میشه ؟واس من میگه اون بزرگتره ی چیزی گفته قرار نیست تو بی احترامی کنی که کلا تو هر مسعله ای ک مربوط ب خونوادش باشه اینطور میگه ،در ضمن من اصلا بی احترامی نکردم فقط رفت و امدو کم کردم ووقتایی هم که میبینمش زیاد باهاش حرف نمیزنم ..در حدی ک جواب سوالاشو بدم ..واینم بگید شوهرم حق داره یا نه واینکه ایا من مقصرم فقط تو رو خدا یهو نریزید رو سرم نظراتتون برام مهمه پس اگه حق بامنم نبود خوب بهم بگید ..ببخشید باید برای دخترم کتردستی درست کنم ..بعدا نظراتتونو میخونم ازتون ممنونم دوستای گلم😍
یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
شوهر منم همینطوری. مادرش چند روز قبل تو تایم کاری که سر کار بودم برام پیام فرستاده هرچی از دهنش در ا ...
وای از شوهرم متنفرم ..خودش شاهد کاراو حرفایی که مادر بهم زده بوده ولی باز طرف اونا رو میگیره ..وقتی بهش پیگم اون اذیتم میکنه (منظورم بی محلی کردنه)با این ک میدونه میگه نه مگه زدنت کشتنت چیکارکردن ولی من که کمتر حرف میزنم میکه چرا با مامانم اینجوری کردی تو ادب نداری و هزار حرف دیگه هیچ وقت ازشون نمیگذرم امشب ب معنای واقعی از ت دل نفرینشون کردم😢😢😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حق با تویه ولی بزار مادرشوهرت هی این قضیه رو تکرار کنه و کشش بده تو کاری نداشته باش ودراخر ...
من اولش کاری نداشتم هی کاراشو تکرار میکردو چیزی نمیگفتم ولی الان دس برداشته ولی دیگه من رفتارم مثل سابق نیست باهاشون اخه اولا خیلی بهشون خدمات میدادم شوهرمم از اینجاداره میسوزه
با ابنکه میببنه خواهراص ب من کم محلی میکنن بازم اونارو دوس داره و از من میخواد من بهشون احترام کنم همیشه خدا ام حق با خانوادشه ..ای خداااااااا صدامو بشنو😢😢
تا حالا بصورت جدی خداروشکر چیزی نشده اما شوهرم همیشه از من دفاع میکنه. برعکس شوهر شما شوهر من به خونوادش میگه حالا خانومم بی تجربست شما دیگه چرا بچه بازی در میارید . البته بعدش تو خونه یکم نق میزنه که نباید اینو میگفتی ...
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
تا حالا بصورت جدی خداروشکر چیزی نشده اما شوهرم همیشه از من دفاع میکنه. برعکس شوهر شما شوهر من به خون ...
خدارو شکر که شوهرت پشتته ..شوهر بچه ننه من فقط طرف اوناست ..اصلا نمیگه مادرش سن مامان بزرگ منو داره ب من میگفت تو باید با سیاست با اونا رفتار کنی ک ازت ناراحت نشن ..مرد گنده ی درصدم نمیگه ک این جای نوشه دقیقا با نوه ش هم سنم اون باید با این خوب تا کنه نباید برنجونتش ...از اول تقصیر خودم بود سر هر مسعله ای کوتاه اومدم اصلا ب رو خودم نیاوردم و ناراحت نشدم هر کاری کردن هر حرفی زدن با خوبی و احترام جوابشونو دادم انقد براشون حمالی کردم ک نگو از اون وقت بد عادت شدن ..
خدارو شکر که شوهرت پشتته ..شوهر بچه ننه من فقط طرف اوناست ..اصلا نمیگه مادرش سن مامان بزرگ منو داره ...
خب عزیزم دیگه حالا ازی به بعد تغییر رویه بده یجور رفتار کن که شوهرت پشتت باشه و اینکه مدام مخشو بکار بگیر که حق با تو بوده. مردا معمولا با تکرار عوض میشن.
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
من که وقتی میرم خونشون دست به سیاه سفید نمیزنم شوهرم اگه هزارتومن خرج کنه واسشون باهم دعوامون میشه ...
ببین انقدر سخت نگیر من خودم گاهی بشوهرم میگم خواهرت گناه داره فلان روز برا من خیلی زحمت کشید براش یه چی بخر یا کارت هدیه بده. اشکال نداره کمک کنی هدیه محبت میاره اما نباید فکر کنن وظیفته این بده ...