2821
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 60 پست
مشکلشون اینه که میفهمن چی میگیم ولی نمیخوان بفهمن😤

دقیقا، خودشونو میزنن به نفهمی،بخدا اگه خونه مادرخانوما انقدر مجبور بودن برن اصلا و ابدا به خودشون سختی نمیدادن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمعه ها از وقتی بیدار میشیم تا وقت خواب شب. بله این کاریه که ما انجام میدیم. توقع اونا کل وقتمونه.

خب یه روزه دیگه.اگر یوقتم خواستی تفریحی بری.پنجشنبه برو خونه شون.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

من نمی دونم کسی که میگه مادر شوهرش خوبه و سالی یه بار می بیندش چطوری برای مادرشوهرای پرتوقع و فضول بقیه نسخه می پیچه که 7 روز هفته به حرف مادرشوهرتون باشین؟

مگه من میگم بی احترامی کنند؟ هفته ای 1 بار بازدید کافیه. تازه پسرشونم که جداگانه سر می زنه. کسانی که بیشتر از این رفت و آمد می کنند برکت نمیاد تو زندگیش بلکه اختلاف و کدورت میاد. مگر این که طرفشون فرشته و پیغمبر باشه که حسابش جداست.

مینویی خانوم، ریپلای نمیکنم که اذیت شی، این پست‌و میذارم که اگهههه برگشتی تو این تاپیک بخونی عزیزم...میخوام بگم منم اگه مادرشوهرم خوب بود، روزی یک بار که سهلِ،  کل روز میچسبیدم بهش...ماهم آدمیم و دوست نداریم مدام کنار کسایی باشیم که آرامشمون‌و سلب کردن، میکنن و در آینده هم مطمئنا سلب خواهند کرد... تا جوونیم میخوایم ازجوونیمون لذت ببریم، از تنهایی و خلوت خودمون لذت ببریم... بعدا که پیر شدیم چه فایده داره... حداقل الآن خوش باشیم که در آینده بگیم یاااادش بخیر چقدر خوش میگذشت...نه که بگیم هـعـی قدیما که خوش نبودیم، الآنم که پیر شدیم و خوش نمیگذره😄... خلاصه اینکه خداروشکر که مادرشوهر شما خوبه...چشم حسود و بخیل کور😅😅😅 مادرشوهر ما خوب نیست و فقط عذابمون میده😐😐😐 

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

یوقت از این حالت کوتاه نیای ها همینطوری ادامه بده کم کم غلضتشم بیشتر کن ماهی یبار برو

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
سپیده جون خوبه همه ی پست های منو لایک کردی.پس یکمم گوش کن به نصیحت هام

عزیزم من که با مادر شوهرم سر جنگ ندارم خیلی هم دوسش دارم خیلی هم آدم خوب و محترمیه. ولی هر کسی شخصیتش یه طوره منم درون گرام. اینکه هر روز بازم میگم هر روز قرار باشه وقتم باهاشون بگزره واقعا اذیت میشم. اصن از خودم ناراحت میشم میگم حتما من آدم بدیم که نمیتونم توقعاتشونا برآورده کنم. 

عزیزم من که با مادر شوهرم سر جنگ ندارم خیلی هم دوسش دارم خیلی هم آدم خوب و محترمیه. ولی هر کسی شخصیت ...

هرچقدر نظرات دیگران برات بیشتر مهمتر باشه و به نظراتشون بیشتر اهمیت بدی دیگران بیشتر سعی میکنن که نظراتشونو بیشتر تحمیلت کنن،پس به خودت بیشتر اهمیت بده تا دیگران عادت کنن به این منوال

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزیزم من که با مادر شوهرم سر جنگ ندارم خیلی هم دوسش دارم خیلی هم آدم خوب و محترمیه. ولی هر کسی شخصیت ...

هر روز که نه.ولی یه کاری کن نه سیخ بسوزه نه کباب.شوهرتم گناه داره این وسط

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

منم با مادرشوهرم توی یه ساختمون زندگی میکنم هفته ای یه بار نهایت دوبار میرم، برای منم اوایل اینجوری بود ک غر میزدن و تیکه مینداختن پدرشوهرم میگفت ما تا شش سال خونه بابام بودیم و سفره جدا نداشتیم و شمام باید اینجا بمونید و‌... ولی از بس نرفتم براشون جا افتاد ک چ خبره الان چهار ساله ازدواج کردم گاهی هفته ای یه بارم وقت نمیکنم برم گرفتارم یا کار دارم وقت نمیکنم برم ولی جیکشون درنمیاد چون میدونن ک گیر بدن بدتره.

توام همین رویه رو ادامه بده وگرنه ولت نمیکنن منم هفته ای یه بارو یه مدت کردم دو سه بار ولی دیدم شدم مث کلفت ولی اونا میان دست ب سیاه سفید نمیزنن نه خودش نه دخترش بعدم دیگه میرم جلوم پا نمیشن و استقبالمون نمیان و انگار نه انگار ک ادم رفته خونشون منم کم کردم تا احترامم برگرده سرجاش تازه میرم دیگه مث قبلنا کارم نمیکنم براش فقط در حد شستن ظرفاش و سفره انداختن وگرنه قبلا تا برنج و خورشتشم میزاشتم چون میگفتم اینم مث مادر خودمه من خوب باشم اونم خوبه اما لیاقت نداشتن متاسفانه و قشنگ تو روم گفت ک نمیشه ادم عروسشو مث دخترش دوست داشته باشه ک😐

ببخشید ک انقد طولانی شد دلم خیلی پره🙈🙈🙈