2777
2789
عنوان

دلداریم بدین

396 بازدید | 51 پست

از اول قبل از ازدواج ناراحت بودم

خوشم نمیومد اصلا

ولی همه چیزای دیگش خوب بود

هنوز هم عالیه

همه ی فامیلم میگن مجید تکه

ولی خب من از اولش مشکل داشتم

هنوز هم دارم

میدونین باچی؟؟

من قدم از مجید بلند تره...و ایننن خیییلییی رو مخمه و آزارم میده...چکنم؟؟

شماهم مورد اینجوری دیدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ اشکالی داره 

همش احساس میکنم من شوهر اونم...انگار من درشت ترم...احساس زنونگی رو ازم میگیره ..خیلییی حس بدیه..با اینکه اصلا خیلی قدم بلند نیست و خوش اندامم هستم و چاق نیستم ولی خب....اون ریزه اندامه تو مردا

همسر منم سه چهار سانت از من کوتاه تره. 

الان بعد هفت سال تنها چیزی که به چشم نمیاد همینه. مهم اخلاقش

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

فقط اومدم بگم اسم‌همسر منم‌مجیده😁😁😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خدا مجیدو برات حفظ کنه .ی لحظه فکر کن اگه نباشه اذیت میشی ؟؟؟؟به ویژگی های خوبش فکر کن ظاهر ادم که ملاک نیست بخدا ظاهر میتونه در یک صدم ثانیه از بین بره دلم خیلی گرفته اگه بخوام بهت تعریف کنم حوصلت سر میره

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
اگه اينقد برات مهم بود چرا قبولش كردي؟؟!!

چون همع چیمون خیییلی باهم مچ بود و از نظر خانوادگی خیییلی به هم شبیهیم و خدایی هیچ مشکل جدی نداریم باهم و حیفم میومد الکی واسه چیز چرت زندگیمو خراب کنم

چون همع چیمون خیییلی باهم مچ بود و از نظر خانوادگی خیییلی به هم شبیهیم و خدایی هیچ مشکل جدی نداریم ب ...

خوبه خودتم‌میدونی چرته😐😐😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...