2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگیم بود امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 43 پست
درسته کلی استرس نگران داره همش دلشوره همش باید منتظر چالش باشی ولی خب خداروشکر بچم سالمه هعی خدا شکر ...

اگه بگم من چه استرسایی کشیدم تا صبح باید تایپ کنم. باور کن همین الان با تاپیک شما پاهام بی‌حس شد . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خییییلی خوبه.چون سوزش داره و هرجابخوره خون میاد لبه های پوست ازهم فاصله گرفتن با چسب بخیه کنار ه ...

آها 

مرسی 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
شوهری که نه از نظر عاطفی خانوادش رو تامین می‌کنه نه از نظر مالی و الویتش فقط کارشه که خودش پیشرفت کن ...

منم همینطور.جانا سخن از زبان ما میگویی

اولویت زندگیش کارو پوله.فقط پس انداز کنه.برای چی نمیدونم پولی ک نخواد رفاه و آسایش و خوشحالی برا زنوبچه ت بیاره پس به چه دردی میخوره؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
اگه بگم من چه استرسایی کشیدم تا صبح باید تایپ کنم. باور کن همین الان با تاپیک شما پاهام بی‌حس شد .

عزیزمممم 

سخته خیلی سخته 

سختی مادر بودن

سختی زن بودن 

من یکم مغرورم تو این دوسه ماه اخیر مشکلاتم زیاد بود ولی تا بغضم می‌گرفت سریع ازبین میبردمش که گریه نکنم امشب بابت دست دخترم به جای همشون بی صدا اشک ریختم

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
بچه داری بزرگترین مسولیت دنیاست که یهو واردش میشی و فقط عشق مادرانه است که تحملش رو راحت میکنه . همی ...

واقعا پیرشدن واژه ی خوبیه.من سخت باردارشدم والبته سنم بنظرخودم زیادبود.تفریبا۸ ۹سالم شاغل بودم تو محیط پرتنش..بخاطر همین اعصابی هم نمونده برام.حالا بنظرتون تک فرزندی یا دو فرزندی؟بعد فاصله چقد باتوجه به سن خودم ۳۳

منم همینطور.جانا سخن از زبان ما میگوییاولویت زندگیش کارو پوله.فقط پس انداز کنه.برای چی نمیدونم پولی ...

کاش بفهمم که محبت کردن بیشتر از پول به جون زن میچسبه

تو دلم یه جمله محبت آمیز مونده یه خسته نباشی به جای ایراد گرفتن و....

کاش بفهمم که محبت کردن بیشتر از پول به جون زن میچسبهتو دلم یه جمله محبت آمیز مونده یه خسته نباشی به ...

بفهمن

کاش بفهمم که محبت کردن بیشتر از پول به جون زن میچسبهتو دلم یه جمله محبت آمیز مونده یه خسته نباشی به ...

ای وااای چقد دردای ما زنا شبیه همه.

من دعادعامیکنم بچه‌م هیچوقت مریض نشه حتی سرماخوردگی کوچیک چون دردم دوتا میشه هم مریضی دخترمو نگرانی و مسئولیت پرستاری ازش هم متاسفانه تحمل کردن غرغرا وعصبانیت و دعواهای شوهر و عدم همکاریش تو روند درمان بچه.هزار بارم بهش میگم تو مدیریت بحران بلد نیستی.بجای کمک همکاری همدلی همدردی که باری از رو دوش برداره و راحت‌تر بگذره همه چیو سخت تر میکنی هزاربار سخت تر

واقعا پیرشدن واژه ی خوبیه.من سخت باردارشدم والبته سنم بنظرخودم زیادبود.تفریبا۸ ۹سالم شاغل بودم تو مح ...

منم ۱۰ سال سغل پرتنش داشتم بعد از به دنیااومدن دخترم استعفا دادم پشیمون هم نیستم. چون بهتر مادری کردم و حداقل کمتر به خودم ظلم کردم . اگه شرایطش داری قطعا دو فرزند بهتره . من اگه شرایط روحی داشتم و بچه هام کمتر بدقلق بودن حتما ۳ تا میاوردم .ولی امان از بچه بدقلق . دخترم نزدیک ۹ سالشه هنوز هم اش چالش دارم . امشب خیلی عصبیم کرد تا خوابید 

ای وااای چقد دردای ما زنا شبیه همه.من دعادعامیکنم بچه‌م هیچوقت مریض نشه حتی سرماخوردگی کوچیک چون درد ...

اوووف شوهر منم همینه . دلم میخواد بزنم تو سرش . اصلا کمک ازش نمیخوام . یه بار زانوی پسرم شکاف خورد بردیم بخیه زدیم بماند که چقدر اعصاب خودش و من رو به هم ریخت وقتی اومدیم خونه با حالت غمگین نشسته بود روبرو پسرم نگاش میکرد . گفتم میخوی عزاداری کنی پاشو برو بیرون اینجوری جلو بچه نشین 

منم ۱۰ سال سغل پرتنش داشتم بعد از به دنیااومدن دخترم استعفا دادم پشیمون هم نیستم. چون بهتر مادری کرد ...

منم یه ماه به زایمانم دیگه نرفتم.مرخصی زایمانوبعدم بیمه بیکاری.نشستم تو خونه.اصلللا هم دیگه توان جسمی و روحی ندارم برگردم هرچند بی اندازه دلتنگ درآمدداشتن و استقلال مالی ام.ولی الان موندم پشت سرهم بچه دیگه رو بیارم الان دخترم دوسالونیمه هست یا صبرکنم یکم بزرگتربشه مستقل بشه کامل بعد

منم ۱۰ سال سغل پرتنش داشتم بعد از به دنیااومدن دخترم استعفا دادم پشیمون هم نیستم. چون بهتر مادری کرد ...

خداانشاالله توانتو زیاد کنه همیشه سلامت باشی.خداقوت بهت.خسته نباشی خانم فداکار.بهترین کارو کردی.خدا حافظ بچه هات باشه