2777
2789
عنوان

میشه لطفاً نظرتون بگید

57 بازدید | 14 پست

بچه ها من نزدیک 1 ماه و نیم که با یه نفر آشنا شدم 

و آذر امسالم 25 سالم شد 

و وقتی که با اون آقا پسر وارد رابطه شدم بهش گفتم که یه رابطه هدف دار میخوام و گفتم که تا عید حداقل خانواده ها در جریان باشن

امشب بین حرفام بهش یادآوری کردم و برگشت بهم گفت که حالا باهم آشنا بشیم کم کم 6 ماه منم بهش گفتم که قرارمون چی بود؟تا عید بود دیگه...برگشت گفت نه من میگم پله پله بریم جلو فعلا باهم آشنا بشیم شناخت پیدا کنیم بریم مشاوره تست روانشناسی بدیم 

منم گفتم که من تمام حرفم این بود که دوستیمون زیر نظر خانواده ها باشه چون اگه الان مخالفتی هست مسیرمون مشخص بشه نه اینکه تهش شکست بشه

گفت حضوری باهات حرف میزنم به نظرتون چی بگم؟

اصلا کوتاه نیا

روز با روز سنت بالا میره

نزار بهت رو دست بزنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یا میخواد واقعا بشناستت ک در این صورت نباید درخواست نابجایی کنه 

یا اینکه داره میپیچونه 

برو ببین حضوری چی میگه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاً منم نمیخوام بازیچه یه نفر بشم یا مسخره دست یکی باشم

کارش چیه

اوضاعش خوبه

بهش زودتر بگو اگر هدفش جدیه پس رسمی کنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یا میخواد واقعا بشناستت ک در این صورت نباید درخواست نابجایی کنه یا اینکه داره میپیچونه برو ببین حضور ...

قلبم من میگم توی چهار ماه هم می‌تونه منو بشناسه بقیش هم زیر نظر خانواده ها باشه

ولی توی این یک ماه و نیم اصلا نذاشتم دستش بهم بخوره ولی فقط در حد لب گرفتن بودیم و نمیخوام بزارم بیشتر از اینم بشه

کارش چیهاوضاعش خوبهبهش زودتر بگو اگر هدفش جدیه پس رسمی کنه

طرف 25 سالشه و مهندس ساختمان و حتی الان خودش هم مالک در حال ساخت و ساز هست 

منم دانشجو شهر اونا هستم و واقعا خیلی دختر خوشگل و نازی هستم اما به هیچ وجه دوست ندارم دیگه یه رابطه بی هدف داشته باشم

طرف 25 سالشه و مهندس ساختمان و حتی الان خودش هم مالک در حال ساخت و ساز هست منم دانشجو شهر اونا هستم ...

اصلا ببین دیگ این راه و رابطه ها واقعا برای شخصی مثل شما بی ارزش شده

یه زمان ادم‌جوون بود سرش داغ بود دنبال این رابطه ها جتی بی هدف بود

ولی شخصی مثل شما که دیگ ارزش و احترام خودشو خیلی بالاتر از این رابطه ها میدونه و خودشو ارزون در اختیار کسی نمیده خب لاید زندگیش هدف دار باشه

به خودتون اعتخار کنید

و حرفتون‌هم درسته دیگه این رابطع ها نباید برید دنبالش

تکلیف خودتوونو روشن کنید

که بی هدف نه گناه کنی نه‌گیر یه ادم لاشی بیوفتی خدایی نکرده

حداقل اگر اومدن و رسمی شد خب خداروشکر

اصلا ببین دیگ این راه و رابطه ها واقعا برای شخصی مثل شما بی ارزش شدهیه زمان ادم‌جوون بود سرش داغ بود ...

دقیقاً عزیزم 

لعنتی یه مشکلی که من دارم اینه که بی بی فیس هستم 

اما توی وجودم دارم میبینم که نمیخوام بی هدف باشم یا رابطه شکست خورده داشته باشم 

من سری قبل 1 ساله و نیم با یه نفر بودم و به بدترین شکل شکست عشقی خوردم 

و رابطه اولمم یه جوری بود که طرف بعد سه تا دیت خانواده اشو آورد ولی اختلاف هایی پیش اومد واسه همین من از اون رابطه امم شکست خوردم

دقیقاً عزیزم لعنتی یه مشکلی که من دارم اینه که بی بی فیس هستم اما توی وجودم دارم میبینم که نمیخوام ب ...

خیلی درد اوره

تا مدتی واقعا فکر و ذهن ادم بهم میریزه

اصلا خودت چقدر اذیت میشی که یکسال از زیبا ترین سال های عمرتو گزاشتی پای کی؟ اخزش چی شد؟

رابطه ایی که هدف داشته باشه خیلی قشنگه

ولی خب یه رابطه پوچ و بی هدف خیلی اسیب زا هست

ماشالله شماهم فهمیده ایی اصلا احتیاج به حزف هیچکس نیست

انشالله موفق باشی

این مورد هم باهاش منطقی صحبت کن

دلی نگو‌بخاطر سنم ،یبار فکر کنه مگه چند سالته

خیلی درد اورهتا مدتی واقعا فکر و ذهن ادم بهم میریزهاصلا خودت چقدر اذیت میشی که یکسال از زیبا ترین سا ...

ممنونم عزیزم خیلی حرفات خوب بود

من اتفاقا این سنو برای ازدواج در نظر داشتم و موضوعی نیست که ازش خجالت بکشم ولی امید

امیدوارم که به شکست کشیده نشه

نه انشالله که نمیشه

امیدت به خدا

ماشالله دختر عاقلی هستی

خدابزرگه

مرسی فدات شم 🤍

عزیزدلی