2777
2789
عنوان

وقتی میرم بیرون

121 بازدید | 7 پست

آدمای زیادی دنبالم میان شوهرم خیلی بده بعضی وقتا بچه داداشمو با خودم میبرم بیرون ک کسی چیزی نگه فکر کنن بچمه امروز بچه داداشمو بردم بچه داداشم به شوهرم گفت من ب عمه گفتم عمه یه آقایی اومد گفت عمت چقدر نازه شوهر نمیخواد شوهرم منو برد تو اتاق گفت حتما تو ی غلطی کردی اصلا نمی‌فهمه ک من کاری نمیکنم میخواد منو بکشه شوهرم روانیه نمی‌دونم تو فکرشو ذهنش چی میگذره آخه من چرا باید بیرون کاری کنم چرا اینقدر مریضه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پوششتو حفظ آرایش نکن قول میدم زیباترین دخترم باشی کسی کاری به کارت نداشته باشه

پوششم خوبه خدایی مانتو بلنده پوشیده می‌پوشم آرایش میکنم اصلا نمیتونم آرایش نکنم آرایشم غلیظ نیست سنگین نیست ملیحه

پوششم خوبه خدایی مانتو بلنده پوشیده می‌پوشم آرایش میکنم اصلا نمیتونم آرایش نکنم آرایشم غلیظ نیست سنگ ...

چی بگم والا من یه دوست دارم وقتی پوشیدست و آرایش نمیکنه میره بیرون و سر به زیره ، هیچکی کاری به کارش نداره اما اگه خلاف این باشه میفتن دنبالش 

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏