2777
2789

نمیدونم ب خاطر اینه ک  فکرم درگیره یا نا امیدی یا زمستونه فقط میدونم حوصله ندارم ب خودم برسم مثلا موهامو رنگ کنم اصلاح صورتی ابرویی ارایشی یا هر چی کنم شدم ی دختر انرژی منفی ک روز ب روز خاموش تر میشم

شما چطورین🥲

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقت اینکارا رو ندارم ولی عاشق اینم که به خودم برسم همیشه آخر هفته یا شبا که بیکارم یا وقتایی که حالم بده به خودم ک میرسم حالم بهتر میشه

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

منم. مثلا الان نیاز دارم برم ارایشگاه ولی چون هوا سرده روزا کوتاهه حوصله ندارم از خونه برم بیرون‌. تابستونا هم گرمه حال ندارم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

اره منم خیلی وقته اینجوریم دیگه ذوق و شوق ندارم

منم واقعا ن امیدی ن ذوقی نمیدونم میخوایم ب کجا برسیم

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

من وقت اینکارا رو ندارم ولی عاشق اینم که به خودم برسم همیشه آخر هفته یا شبا که بیکارم یا وقتایی که ح ...

چ خوووب

منم. مثلا الان نیاز دارم برم ارایشگاه ولی چون هوا سرده روزا کوتاهه حوصله ندارم از خونه برم بیرون‌. ت ...

خب اگ مشکل تنبلیه خودت درس کن چرا باید بری ارایشگاه 

من هیچ وقت نمیرم خودم درس میکنم بهتر حتیی ولی حوصلم نمیکسه اصلااا ابروهامم پر شده قشنگ

خب اگ مشکل تنبلیه خودت درس کن چرا باید بری ارایشگاه من هیچ وقت نمیرم خودم درس میکنم بهتر حتیی ولی حو ...

خب حوصله اونم ندارم. کلا بی انگیزم وگرنه گاهی جایی دعوت شم خودم انجام میدم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...