2777
2789
عنوان

بیاین از حس خوبی خانه داری بگم😊

355 بازدید | 18 پست

امروز رفتم خرید😊 یه دست لیوان دسته دار گرفتم آخه همه لیوان و استکانام فرانسویه دلم نمیومد بندازم دم دستی چندتا لیوان تک از هرکدوم که مونده بود برای دم دست داشتم که اونا رو انداختم رفت. ظرفای دم دست رو که هرکدوم یه رنگ بود گذاشتم تو ماشین همسری برای مسافرت ها و یه دست چینی زرین ۶ نفره داشتم واسه جهازم که برای مهمونای خودمونی بود اونا رو آوردم جلو دست

سفره قدیمی رو انداختم رفت یه سفره شیک خریدم واسه خودمون ۳ تا

ماهی تابه کهنه رو باز دادم به همسری یه دونه نو و جینگیل مینگیل خریدم واسه دم دستی

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه سینی خوشگل و جمع و جور گرفتم واسه خودمون قبلی رو کنار انداختم، بطری آب شیشه ای گرفتم واسه یخچال 

ظرفای پلاستیکی فریزری گرفتم واسه داخل فریزر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک 

منم هر چندوقت اینجوری پاکسازی میکنم 

ولی هیچی مثل اینکه خونه رو برق بندازی بشینی رو مبل چایی بخوری و از تمیزی لذت ببری حال نمیده 😍

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

فقط پولم نرسید قابلمه ها رو عوض کنم 

دستمال قبلی رو انداختم رفت چندتا نو داشتم اونا رو آوردم

به شیشه های گیاه های خشگم واسه دمنوش برچسب زدم که قاطیشون نکنم

مبارک منم هر چندوقت اینجوری پاکسازی میکنم ولی هیچی مثل اینکه خونه رو برق بندازی بشینی رو مبل چایی بخ ...

چقدر خوب☺

چای رو که یه ریز دارم میخورم 😅

روز قبلم اومدم کشوها رو خالی کردم لباسایی که کهنه شده بودن یا بذون استفاده انداختم رفت

لوازم آرایشی هایی که تهش مونده بود یا تاریخش گذشته بود انداختم رفت 

یه پوتین داشتم نیاز به تعمیر داشت دلم نمیومد بندازمش دور اونم امروز گذاشتم کنار آشغالی