2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به قیمت مستعمل حساب کرده؟

نه من النگوی نو خریدم ۱۰درصد

قرار بود مستعمل باشه۲تا۴درصد باید حساب میکرد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
طلای نو مگه نبود اجرتش 7درصد بود دیگه من قیمت رو با 7درصد سود و 7درصد اجرت حساب کردم

من مستعمل میخواستم اینو گفت به قیمت مستعمل حساب میکنه الان نفهمیدم نو بود یا نه 

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
نکنه کلاه رفته باشه سرمون

نه عزیزم این طلا نوعه باقیمت مناسب داده طلای مستعل معمولا قابل استفاده نیست و جنبه ی پس انداز داره

این النگوها نوعن و ۸درصد منصافه اس براش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من گفتم النگو مستعمل میخوام گفت اینو به قیمت مستعمل حساب میکنم

ببین عزیژم موقعی که طلای نو میخری هر گرم طلا رو خساب میکنن بعد ضربدر دوتا عدد میکنن

یکی اجرت ساخت تقریبا از ۴-۵درصد به بالاااااست

یکی هم دستمزد خودشون که اونم تقریبا ۴-۵ درصد باید بگیرن

موقعیکه طلای دست دوم میخری اجرت ساخت نمیدی چون دست دومه ولی دستمزد طلا فروشزو که ۴-۵ درصدع باید بدی

حالا شما طلای نو خریدی که باهاتون ۷ درصد خساب کرده

یعنی اگر ۵درصد سود هودشون باشع فقط ۳درصد پول اجرت ازتون گرفته