2777
2789
خیر 59میلیون و 500میشه با اون وزن وقیمت

بعد یادم نیس ۶۰۰ سوت بود یا ۶۵۰ سوت اگه ۶۵۰ سوت باشه با اون ۵۰ سوتش همون ۶۰ تومن نمیشه؟

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه شما مو میخورد ترک کرد ؟...چیکار کردین ؟

سلام آره عزیزم باهاش صحبت کردم گفتم مریض میشی چن تا عکس که مو تو معدشون تلنبار شده بود نشون دادم کم کم ترک کرد

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام دادم میشه درباره زگیل تناسلی ازت چن تا سوال بپرسم توروخدا 😭😭😭😭

بفرما عزیزم

بفرما عزیزم

چیشد خوب شدین چیکار کردین ؟ ضایعه ها چ‌شکلی بودن نرم سفت ؟ دارو چی دادن ؟ بمن گفت تا جواب پاپ نیاد دارو نمیدم 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

چیشد خوب شدین چیکار کردین ؟ ضایعه ها چ‌شکلی بودن نرم سفت ؟ دارو چی دادن ؟ بمن گفت تا جواب پاپ نیاد د ...

با دارو و آمپول خوب شدم ضایعه ها اول ریز و قرمز بودن رفته رفته بزرگ شدن الان جواب که نیومده از کجا میدونین زگیله؟

با دارو و آمپول خوب شدم ضایعه ها اول ریز و قرمز بودن رفته رفته بزرگ شدن الان جواب که نیومده از کجا م ...

خدارشکر ک خوب شدی برا منم دعا کن 😭😭😭 

دکتر گفت 😭

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

خدارشکر ک خوب شدی برا منم دعا کن 😭😭😭 دکتر گفت 😭

انشاالله عزیزم خوب میشی چیز خاصی نیست منم اون موقع که مریض شدم همچین خودمو باخته بودم افسرده شده بودم انگار دنیا به ته رسیده بعدش فهمیدم همچین چیز خاصی ام نبوده الکی خودمو عذاب دادم