2777
2789
عنوان

رژیم س روزه سالاد کی پایه بگیریم

371 بازدید | 16 پست

من میخوام س روز ب خودم شوک بدم 

خوردن هر نوع سالادی سالاد کلم 

سالاد شیرازی هر جوری ک دوس داشتین برای پاکسازی 

فقط س روزه 

کساییم ک قبلن عین من عاشق سالاد با سس بودن بجای سس مایونز ماست کم چرب و فلفل سیاه و نمک بریزین 

میخوام روبیکا گروه بزنم ایدی هاتونم دوس داشتین بهم بدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم با کالری شماری پیش برو بزن تاپیک خزان نارنجی من خودم با اون پیش میرم خیلی خوبه تو ۲۰ روز سه کیلو کم کردم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نمیدونم ولی از من گفتن بعضی چیزا لذته همون خوردن من خودم قبلا رژیم گرفتم رسما افسرده شدم تو تنها تو این مملتکت تنها دلخوشیمون خوردنه وقتی میبینی چیزایی ک میخای رو نمیتونی بخوری اذیت میشی ادم اولش جو میگیره رژیم میگیره ولی بعدش افسرده

به نظرم با کالری شماری پیش برو بزن تاپیک خزان نارنجی من خودم با اون پیش میرم خیلی خوبه تو ۲۰ روز سه ...

من خودم کالری شماری میکنم تو ی هفته چهار کیلو کم کردم از نود و هفت شدم نود و سه الان میخوام چهار کیلوام تو دوهفته کم کنم

من خودم کالری شماری میکنم تو ی هفته چهار کیلو کم کردم از نود و هفت شدم نود و سه الان میخوام چهار کیل ...

خیلی خوبه عزیزم ولی اینطوری کلا سالاد به نظرم اشتباه هست اسم تاپیک رکورد سلامتی هست نام کاربر هم خزان_نارنجی برای من که خیلی موثر بود چون هر روز گزارش میکنی انگیزه میشه برات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
نمیدونم ولی از من گفتن بعضی چیزا لذته همون خوردن من خودم قبلا رژیم گرفتم رسما افسرده شدم تو تنها تو ...

فقط سه روزه بعد منم اینطوریم ک تو رژیمم همه چی میخورم ولی کم حتی امشب شیرینی ام خوردم ولی بعدش یهو س روز میرم پاکسازی 

من روزی یک ساعت ایروبیک کار میکنم

عالیه من فعلا درس میخونم اما لحظه شماری میکنم کنکور تموم بشه رژیم و ورزشمو شروع کنم منم سه تا پارت ۱ ساعته ورزش میکردم تابستون وزنم کم شد دوباره همه اش برگشته از بس پای کتابم دعا کن امروز ۱۲ خوندم دیگه قفلم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی