2777
2789

ما یه همسایه داریم دوتا دختر خیلی ماه و آروم هستند که پدر و مادرشون رو موقع کرونا از دست دادند. 

مستاجرند و هردو سرکار می‌روند. دیگه وضع درآمد ها و گرونی رو همه میدونیم. با این حال اینا برای گربه های کوچه غذا خشک و ... می‌خرند. 

پنجشنبه ای یه گربه دیدیم که نصف یه پاش و دم و گوشش کلا له شده بود. باورکنید به ده تا حامی زنگ زدیم هیچکسی اهمیتی نداد‌. همه گفتند دست بهش نزنید.

دختر همسایه گفت این گناه داره بیا ببریم دامپزشکی. خودم هزینه اش رو میدم. 

بقیه اش رو همین الان میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته پیدا کردن دامپزشکی و زنگ زدن به حامی ها خودش یه داستان طولانیه.

بگذریم بردیم دامپزشکی دم خونه ، دامپزشک از اون پولکی ها . گفت پنج تومن میگیرم کاراش رو انجام میدم. ما هم گربه رو گذاشتیم اونجا. دختر همسایه طفلک پنج تومن رو کشید (چون من و همسرم الان اصلا شرایط مالیش رو نداریم) 

دیگه ما آمدیم و شروع کردیم دنبال سرپرست گشتن واسش

روز یکشنبه از دامپزشکی زنگ زدن گفتن ما فقط سرم زدیم به گربه و آنتی بیوتیک دادیم. پنج تومن شما تمام شد.بیایید ببریدش رادیولوژی و برید جراح پیدا کنید و ببرید بیمارستان 

بقیه رو الان میذارم

آقا دیگه امروز من و همسرم با اون یکی دختر همسایه رفتیم . دکتر نامرد گفت پنج تومن دیگه باید بدید . واسه اینکه از یکشنبه تا امشب نگهش داشتیم. میگه پانسیون شبی ۱۲۰۰ هست . خلاصه همسرم قاطی کرد که بابا واسه یه گربه که هیچ درمان خاصی هم روش انجام نشده واسه چی باید ده میلیون هزینه بدهند. حدودا بیست دقیقه حرف زدند هرچی همسرم گفت بابا بخواهیم پول بدیم هم الان نداریم دامپزشک قبول نکرد .گفتیم گربه رو بده حداقل ببریم یه جای ارزونتر که کار اساسی براش انجام بدهند . گفت تا ۵ تومن ندید نمیدم. آخر هم همسرم گفت هرکاری میخوای بکن. دامپزشک گفت پس من گربه رو میکشم آهش میوفته گردنتان . ما هم گفتیم آهش اونی که بخاطر پول کشتش رو میگیره نه ما . دیگه اومدیم خونه . شما جای ما بودید چکار می‌کردید 

کامل شد

دامپزشک رفتارش چقدر غیر اخلاقی و انسانی بوده

از اون طرف ایراد شما و همسایه این بوده که با دامپزشک طی نکردین و نگفتین چقدر باید بپردازیم و همینجوری اومدین خونه اول باید با طرف توافق کنین بعد کارو دستش بسپارین.

دامپزشک رفتارش چقدر غیر اخلاقی و انسانی بودهاز اون طرف ایراد شما و همسایه این بوده که با دامپزشک طی ...

شرمنده خواستم خلاصه بگم یادم رفت توی توضیحات بیارم

دامپزشک همون پنجشنبه گفت بذاریدش اینجا خودمون کاراش رو انجام می‌دهیم. ما هم فکر کردیم منظورش جراحی و... است از طرفی عجله هم داشتیم چون ایشان فورا باید برمی‌گشت سر کارش.‌

شرمنده خواستم خلاصه بگم یادم رفت توی توضیحات بیارمدامپزشک همون پنجشنبه گفت بذاریدش اینجا خودمون کارا ...

چه روانی بوده دامپزشک

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖