2777
2789
الهی 🥲مطمئنا پیش میاد براتوناونموقع درکش میکنید چقد دوست داشتنی هستین برای طرفتون

دیره خدا وکیلی . دیگه اون خانمای هم سن من اهل لاو ترکوندن و دلداری نیستن . حوصله خودشونو ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیره خدا وکیلی . دیگه اون خانمای هم سن من اهل لاو ترکوندن و دلداری نیستن . حوصله خودشونو ندارن

نه داداش چه دیری

خانما تا ۱۰۰ سالگی حوصله عشق ورزیدن و درک کردن طرفشونو دارن

فقط باید بسازین باهاشون 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

کاش حداقل جرات خودکشی داشتم . الان دقیقا بلاتکلیفم .از خودت میپرسم چرا باید نفس بکشم؟

دور از جونتون

خودکشی اخر حماقته عذر میخوام

زندگی انقد چیزی برای ارائه داره که نباید فرصتشو دریغ کنیم از خودمون 

از کجا میدونین چن روز یا ماه اینده بهترین دوران زندگیتون نباشه؟

کار خداس دیگه 

فرصت بدین بهش 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

نه داداش چه دیریخانما تا ۱۰۰ سالگی حوصله عشق ورزیدن و درک کردن طرفشونو دارنفقط باید بسازین باهاشون

ولی دیکه خانمی ک 100 سالشه عشقشو پیدا کرده . و اون دنیا باش قرار داره

دور از جونتونخودکشی اخر حماقته عذر میخوامزندگی انقد چیزی برای ارائه داره که نباید فرصتشو دریغ کنیم ا ...

میدونی. این موضوع رو برای ی نفر  که ادعای دوست داشتن میکرد گفتم   و طرف برام اشک ریخت . تهش ول کرد 

ولی دیکه خانمی ک 100 سالشه عشقشو پیدا کرده . و اون دنیا باش قرار داره

مثال بود داداااش😂😂🥲

میگم به سن نیستش که 

عشق ورزیدن یه زن ۴۰ ساله

با یه ۳۰ ساله

یا من ۲۲ ساله 

فرقی نداره همه مون واسه طرفمون حوصله و عشق داریم

میتونین ماهی صدام کنین🎀

مثال بود داداااش😂😂🥲میگم به سن نیستش که عشق ورزیدن یه زن ۴۰ سالهبا یه ۳۰ سالهیا من ۲۲ ساله فرقی ند ...

میگم ک خانمای هم سن من همین الانش اکثرا بچه دارن . و عشقشونو پیدا کردن . 

میگم ک خانمای هم سن من همین الانش اکثرا بچه دارن . و عشقشونو پیدا کردن .

نه همه

فک کنم قبلا گفتین دهه ۳۰ زندگی تون هستید دیگه سنتون رو دقیق یادم نیس حالا

ولی  کلی خانم مجرد هم سن یا کوچکتر ازتون هستن هنوز

میتونین ماهی صدام کنین🎀