2777
2789
روانپزشک میگه وسواس فکریه . تراپیست میگه نیست . اینا با خودشونم مشکل دارن

به نظرم به عنوان کسی که وسواس تقارن داشتم و تمیزی فقط و فقط خودت میتونی کمش کنی

ببین مثلا من یه راهکار میگم

تو یه دقیقه دم و بازدم حساب کن بعد که ذهنت بهش درگیر شد بگو مثلا تو یه ساعت تعداد دم و بازدم برابر یه دقیقه ضربدر ۶۰ هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم به عنوان کسی که وسواس تقارن داشتم و تمیزی فقط و فقط خودت میتونی کمش کنیببین مثلا من یه راهکا ...

اینو میتونم یکاریش کنم . ولی مانع بزرکیه برا ازدواج ک فشار بیشتری به من میاره 

اها من شوهرم به تمیزی اینا وسواس داره 

مثلا بریم بیرون میگه حتمااااا باید با مایع دسشویی دست بشوری 

سرما بخوره نمیزاره کسی بره نزدیکش یکسره دستکش عوض میکنه 

اوووووووووف پیرم کرده😬

اینی که میگی رو من نشنیده بودم تا حالا ولی من نوعی وسواس داشتم که مثلا تصور می کردم اگه تو لحظه خاصی دستم رو مثلا به میز نزنم اتفاق بدی میفته یا مثلا یه فکری به سرم میزد که فکر می کردم نشانه است و من رسالت خاصی تو دنیا دارم. خیلی وضع بدی داشتم 

بعد یه بار که یه مستند درباره اش دیدم تصمیم گرفتم این افکار رو بذارم کنار و همون شد. به همین راحتی. علتشم این بود که به شدت به علم روانشناسی خیلی اعتقاد دارم 

اینی که میگی رو من نشنیده بودم تا حالا ولی من نوعی وسواس داشتم که مثلا تصور می کردم اگه تو لحظه خاصی ...

نه من خیلی اوضام فرق میکنه. فک نیکنم ب خلطر اضطراب اجتماعی زیاد و بی خوابی اینجوری شدم

اینو میتونم یکاریش کنم . ولی مانع بزرکیه برا ازدواج ک فشار بیشتری به من میاره

میتونین ارتباط بگیرین

ولی با یکی که درکتون کنه

هم تحت نظر و درمان باشین هم ارتباطتتون رو با یکی که دوسش دارین ادامه بدین به روند درمانتونم کمک میکنه اینجوری 

دوس پسر من OCD و ADHD داره

خیلی اذیت میشه و گاهی اذیتم میکنه

ولی درکش میکنم هندلش میکنیم

میتونین ماهی صدام کنین🎀

میتونین ارتباط بگیرینولی با یکی که درکتون کنههم تحت نظر و درمان باشین هم ارتباطتتون رو با یکی که دوس ...

فک،نمیکنم . این قضیه فشار عصبی زیاد ب شخص میاره و هر حرفی ممکنه تو عصبانیت بزنه . بعید میدونم دختری بتونه درک کنه این موضوع رو . 

کلا منظورم اینه که آدم اگه اراده کنه می تونه بیماری رو دور بزنه حتی بیماری فکری رو

شاید،حتی بیماریم نباشه. گاهی مبینی  درگیر نشدی. .گاهی میبنیی ی بند جلو چشته

فک،نمیکنم . این قضیه فشار عصبی زیاد ب شخص میاره و هر حرفی ممکنه تو عصبانیت بزنه . بعید میدونم دختری ...

میدونم چی میگین

تجربه شو دارم دیگه

ایشونم افسردگی حاد داره و وقتی عصبی میشه تا مرز کات میریم

میگم دیگه باید درک کرد و وقتی کسی رو دوس داری ناخوداگاه درکش میکنی و کمکش میکنی 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

میدونم چی میگینتجربه شو دارم دیگهایشونم افسردگی حاد داره و وقتی عصبی میشه تا مرز کات میریممیگم دیگه ...

ولی کسی اونقد منو دوس نداشته که حتی بپرسه مشکلت چیه

میدونم چی میگینتجربه شو دارم دیگهایشونم افسردگی حاد داره و وقتی عصبی میشه تا مرز کات میریممیگم دیگه ...

سنمم داره میزه بالا و فک نمیکنم دیگه موقعیت عاطفی پیش بیاد .فک میکنم . دیگه وقتشه