2777
2789

تولد شوهرم بود من قبل تولد براش تدارک دیدم و اتاق تزئین کردم وکیک گرفتم یهو  زوتر برگشت وقتی برگشت دیدم تو دستش کفش بود گفتم این از کجا اوردی گف سفارش کردم و رسید امروز با اینکه خودش اهل سفارش و‌ این چیزا نیس 

منم عین خر باور کردم 

بعد  گذشت سالها امروز داشتم جاکفشیو مرتب میکردم دیدمش  یه لحظه فک کردم دیدم اونه کفشه موقعی که داشت خیانت کرد یهو با خودش اورد به خودش و به گفتن خودش از پست تحویل گرفت دوس دخترش مال زاهدان بود  خدا لعنت کن هردوشون با اینکه میدونه زن و بچه داره چسبیده 

حتا خواهرش بم میگف خواهر عاشق شوهرت شده چرا ول نمیکنی بری بزاری خواهرم به شوهرت برسه بابام خیلی ناراحت بخاطر خواهرم 

چقد بی ناموس بود طرف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شما چقدر ظالمی خو میرفتی خو بیچاره عاشقش بود خو باباشم خیلی ناراحت بود چقدر بدی چقدر بدی اون دنیا وسط جهنم جاته بغل دست یزید وشمر شما از شمر بدترخو برو گناه داره باباش ناراحته 

فوش دادن به اونا ارومم نمیکرد گفتم شاید اینجوری اروم شم که بازم نشدم😒😒😒

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

با بچه کجا برم بدون پشتیبان مالی

عزیزم بیخیال شوهرت شو انگار وجود نداره 

خودتم کیف زندگو کن نه اینکه بعد چند سالللل تازه به فکر این بیوفتی اون کفشو فلانی داده بود بهش 

این وسط فقط تو حیف میشی

بخدا نمیدونم چطور روشون شد بم این حرفارو بگن

ای خواهر من امروز کلا نمیدونم چم بود هی عصبی بودم یه تیکه ماه وپلنگ دیدم داغونم کرد اینو که شنیدم دیگه باید پای پیاده سربه بیابون بزارم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....