2777
2789

یکی به من راهکار بده یا یه حرفی بزنه دعاش میکنم احساس میکنم زندگیم تا ابد پراسترسه . استرس کار زندگی تحصیلی . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میام اینجا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من الان استرس سقط رو دارم با قانون جذب کنترل میکنم ولی تمرکز میخواد ک خیلی ندارم

بهرحال ب این فکر کن ک شرایطت بهتر از خیلیاس

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

چقدر منی 

استرس زندگیمو مختل کرده 

حتی همین الان دارم 

جلو پیشرفتمو گرفته چون از ترس استرس چیز جدیدی رو میترسم شروع کنم 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
ذکر بگو گلم

بهم یاد بده 😞

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
روزه سکوت میگیرم تا شب بشه بخوابم فرداش بهترم

مشکل اینه استرس برای یه روز یا دوروز نیست اون روز روزه گرقتم فرداش چی

کنترل استرس می‌تواند تاثیرات بزرگی بر بهبود کیفیت زندگی داشته باشد. برای مدیریت استرس، می‌توانید از این روش‌ها استفاده کنید:

1. **ورزش منظم**: فعالیت‌های بدنی مثل پیاده‌روی، دویدن، یوگا یا شنا می‌توانند استرس را کاهش دهند و احساس خوشایندی ایجاد کنند.

2. **تغذیه سالم**: مصرف مواد غذایی مغذی و کاهش مصرف کافئین و شکر می‌تواند به کنترل استرس کمک کند.

3. **مدیتیشن و تمرینات تنفسی**: مدیتیشن، تمرینات تنفسی عمیق و تمرینات آرام‌سازی می‌توانند ذهن و بدن را آرام کنند.

4. **خواب کافی**: داشتن خواب کافی و با کیفیت به بهبود خلق‌وخو و کاهش استرس کمک می‌کند.

5. **برنامه‌ریزی و مدیریت زمان**: برنامه‌ریزی مؤثر و مدیریت زمان می‌تواند از ایجاد استرس ناشی از تأخیرها و فشارهای زمانی جلوگیری کند.

6. **گفتگو و حمایت اجتماعی**: صحبت کردن با دوستان و خانواده و دریافت حمایت اجتماعی می‌تواند در کاهش استرس مؤثر باشد.

7. **کارهای مورد علاقه**: انجام فعالیت‌های مورد علاقه و لذت‌بخش مانند خواندن کتاب، گوش دادن به موسیقی، یا تماشای فیلم می‌تواند به بهبود روحیه کمک کند.

هر فرد ممکن است به روش‌های متفاوتی به مدیریت استرس بپردازد. تجربه کردن روش‌های مختلف و پیدا کردن آنچه برای شما مؤثر است، می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند. 

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁