2777
2789

من و دوستم مث خواهریم

بعد نامزدش یه هفتس به من پیام میداد برا سوپرایز دوستم که دو روز دیگه سوپرایزش کنیم خیلی خیلی ذوق داشت 

از قضا دوستم همینطوری نمیدونست برنامه رو بهش گفته خوشم از سوپرایز نمیاد

نامزدشم اومد به من گفت که کنسل کنیم و این حرفا ولی مشخص بود خورده تو ذوقش 

بهم گفت بهش بگو برناممون رو

وقتی به دوستم گفتم برنامه سوپرایزو خیلیییی ناراحت شد که چرا ذوقشو کور کرده و برنامه رو بهم زده...

یطورایی سه تامون خورد تو ذوقمون

بنظرتون من بیام با یه بهونه ای ببرمش بیرون دوستمو بگم دو نفره بریم کافه 

بعد نامزدش بیاد سوپرایزش کنه؟ 

یا دیگه فایده نداره و بزارم همون با برنامه قبلی برن بیرون؟

دلم میخاست یکاری کنم ولی نمیدونم چکاری درسته لطفا نظرتونو بگین 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاده خودم افتادم پارستل تولدم سر همین سورپرایز همه باهام قهر کردن چه کوفتی شد و هم پارسال هم امسال دیگه خانوادم بهم هدیه نمیدن تولدم برام طلا خریده بودن و ندادن دیگه کلا بهم فقط سر همین سوتی دادن 

یا سورپرایز نکنید یا هیچوقت نذارید لو بره 

من بدترین خاطره شد برام 

یعنی میگین باز برنامه تولد بچینیم؟لوس بازی نمیشه؟

نمیدونم والا من تجربه خودم که خیلی بد بود تو این موضوع ولی بازم دوست داشتم در حد اینکه به یادم باشن یه تولدی باشه دیگه سورپرایز مزه نداره تولد هم کوچیک بگیرید ساله بعد جبران کنید چون هرچی بخواین بزرگ بگیرید بدتر هم میخوره 

یاده خودم افتادم پارستل تولدم سر همین سورپرایز همه باهام قهر کردن چه کوفتی شد و هم پارسال هم امسال د ...

نامزدش فک کرد دوستم ناراحت شه اگر سورپرایزش کنه و بگه من بهت گفتم خوشم نمیاد 

ولی الان دوستم بشدت ناراحت شده 

خلاصه منم نمیدونم چیکار کنم 

نمیدونم والا من تجربه خودم که خیلی بد بود تو این موضوع ولی بازم دوست داشتم در حد اینکه به یادم باشن ...

سه نفره بود تولد سورپرایزی

ولی من گفتم دیگه وقتی قرار بر سورپرایز نیست دو نفره برید شام و کیک و اینا

من بخاطر ذوق نامزد دوستم ناراحتم دلم نمیخواست ذوقش کور شه

نامزدش فک کرد دوستم ناراحت شه اگر سورپرایزش کنه و بگه من بهت گفتم خوشم نمیاد ولی الان دوستم بشدت نار ...

خوب دیگه سورپرایز نمیشه که اگه هم سورپرایزش کنید مگه حرکت دیگه خیلی عجیب باشه مثلا تولد تو سفر یا یه جایی که اصلا انتظارشو نداره