2777
2789

ما طبقه بالای خونه پدرشوهرم هستیم. الان چندبار اتفاق افتاده با شوهرم بحثمون که میشه میدووه میره پایین بدگویی منو میکنه... صدای دادش میاد بالا که در مورد من به اونا بد میگه. یه بارم بحثمون شد بعد از چند ساعت مامانش زنگ زد جواب ندادم بعد اومد بالا دم در، بدجوری در میزد (تن و بدنم میلرزید) جواب ندادم بعد از چند دقیقه خودم زنگ زدم بهش، تازه فهمیدم شوهرم چه چیزایی پشت سرم به خانوادش گفته؛ خلاصه با مادرشوهرم بحثم شد و گوشی رو روم قطع کرد.

حالم از این ساختمان و آدماش بهم میخوره

توروخدا راهنمایی کنید چکار کنم 

خواهش میکنم ازتون

خیلی مضطربم

توکل به خدا🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ بچه نه نه

خیلیییی

مامانش پرتقال و لیموشیرین قاچ میکنه میاد میذاره پشت در یا 

میخواد بره سرکار موز و کیک میاره میذاره پشت در  زنگ میزنه بهش میگه بیا ببر بخور

توکل به خدا🌿
امان از این مردایی که فقط اسمشون مرده و بزرگ نشدن.

تازه را.بطه جن.سی هم میخواد

من نمیذارم حتی دست بهم بزنه

بهش گفتم غرور و شخصیت منو له میکنی رابطه هم میخوای؟!!! مگه زندگی فقط رابطه جن.سیه؟؟

توکل به خدا🌿
چکار کنم؟ اضطراب وجودمو گرفتهحالم بده

راهی نیس جز حرف زدن باهاش که اینکارو نکن.یا اگه مادرشوهرت ادم منطقی و خوبیه بگو مادرجان پشت من که حرف میزنه شما دعواش کنین یاد بگیره حرف خونه رو جایی نبره و در نهایت مقابله به مثل کن.رو هر کی حساسه زنگ بزن به اون تو دعوا

تو هم بحثتون شد زنگ بزن ب پدر مادرشحالشون رو بد کنچ مرد بی خاصیتی

زنگ بزنم چی بگم؟ خودشون دوتا پیرمرد و پیرزن اینقدر دعوا میکنن صدای فحش و دادشون بالاست بیشتر وقتا

توکل به خدا🌿
راهی نیس جز حرف زدن باهاش که اینکارو نکن.یا اگه مادرشوهرت ادم منطقی و خوبیه بگو مادرجان پشت من که حر ...

گفت ببخشید اشتباه کردم ولی هروقت عصبانی میشه باز همین کارو میکنه

توکل به خدا🌿
دیگه کشش نده اشتی کن.هر کس یه مشکلی داره دیگه .رابطه جنسی رو هم تحریم نکن.گرو کشی تو رابطه بدترین کا ...

رفته گفته خونه و آشپزخونه کثیفه

تو سینک هم تفاله چایی بوده

پاک آبرومو برده

واقعا نمیتونم ببخشمش

توکل به خدا🌿