تاپیک قبلیم گفتم ۱۴گرم طلا دارم ک همشو از حقوقم خریدم و شوهرم خبر نداره..بعضیا حمله کردن ک ما چیزی مخفی نداریم😂😂😂ما نصف اموال شوهر بناممونه لازم نیست از این کارا کنیم😂شما قبول دارین؟بنظرم اون کسی ک زندگیش واقعا مرفه هست نیاز ب اینکارا نداره..من شوهرم خیلی ولخرجه بفهمه پس انداز دارم خیلی خوشحال میشه ولی ممکنه بخادشون منم ن نمیارم وگرن چیزیو پنهون نکردم و نمیکنم..تو این دوسال همه حرفامو فقط ب شوهرم گفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نگو پس انداز برای خودت حتما داشته باش و از همه مخفی کن انگار وجود ندارد به روز میرسه از خودت تشکر میکنی
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍