2777
2789
عنوان

خواستگاری

202 بازدید | 30 پست

رلم اومد خواستگاریم چند روز پیش 

بعد اینا پارسال هم گفته بودن بابام گفته بود نه 

امسال دیگه یهویی شب قبل گفت فرداش اومدن که نه نگه 

بابام امروز زنگ زد گفت نه دخترم میخواد درس بخونه نظر خودشم اینه از جانب من نظر داد 

مامان رلم زنگ زد گفت پس باید به بابات بگی می‌خوایش پسرمو فلان من اینطوری نه بگه صدبار میام ولی وقتی نمیگی نمیتونم کاری کنم تکلیف پسرمو مشخص کن 

خلاصه من هیچی نگفتم رلم گفت پس همه چی تموم من دیگه تلاشمو کردم وقتی نمیگی لابد نمیخوای 

مامان من زنگ زد به بابام گفت آقا اینو همو می‌خوان راضین فلان 

بابام گفت نه پسره بدرد نمیخوره اینا( قبلا یکی دونفر آدمی که خودشون آدم درستی اصلا نیستن متاسفانه بد اینو به بابام گفته بودن که پسر بدیه اینا) 

خلاصه یه ساعت پیش باز بابام زنگ زد بگو بهشون خونه به اسم من بگیرن مغازه به اسم پسرشون اجازه بدم 

مامانم گفت خودت پس فردا برا عروست خونه به نام می‌کنی فلان گفت شرطم همینه 

الان چیکار کنیم به نظرتون؟

بابامو یکم راضی کنیم به خونه مغازه به اسم پسره بعد به مامان رلم بگیم 

یا کلا بیخیال شم 

یا همین شرط رو بگیم بهشون 

بابات راضی نمیشه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم حق با پدرته از  این پسر که ازش بد گفتن شوهر خوب در نمی یاد

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اگ واقعا پسره رو میخوای و میدونی خوبه 

باید تلاش کنی 

همش اونا ک نباید تلاش کنم

ب پدرت بگو 

بهش بگو بره محله تحقیق دوست اشنا بیشتر تحقیق کنه

بگد به دلم نشسته میخوامش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

هی خبری از ازدواج آسان نیستتت

قبول نمیکنن ولی 

پدرتونم خوب تحقیق کنن بعد بنظرم باید از بچه های هم سنو سالشون تحقیق کنی چون تمام جیکو پوک همدیگرو میدونن ‌.مثلا ی مرد ۴۰ساله نمیدونه پسره اهل چیزی هست یا نه،

باز هر چی خیره همون بشه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

از ی پسر جوون توقع خونه دارین !!!

بابام برای داداشم یه خونه خریده 

یه ویلا باهاش کمک کرد داخل ییلاق ساخته 

ماشین خریده 

تمام طلا و چند تیکه مربوط بهش هم خریده 

قطعا توقع داره از خانواده طرف

به نظرم حق با پدرته از این پسر که ازش بد گفتن شوهر خوب در نمی یاد

اگ اونجوری بد گفتن 

پس چطور باباش با شرط مال اموال  راضی شده؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀